Vloer leggen: 64 m2; Verlijmde PVC

Opdrachtnummer:
4078801
Type klus:
Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen
Soort vloer:
Verlijmde PVC
Kamers:
Woonkamer
Oppervlakte van de vloer (m²):
64
Ondervloer nodig:
Ja
Plinten:
Ja
Huidige vloer:
Huidige laag egaline moet wat worden opgeschuurd, zie beschrijving.
Uitvoer datum:
Met spoed

Aanvullende informatie:

- Ik heb alle egaline al (Uzin). De vloer moet worden opgeschuurd. Op de foto zie je witte plekken, dit is door de vorige prutsers gekomen omdat ze het met te veel water hebben vermengd. Dit moet met voorzichtigheid omdat er vloerverwarming onder ligt.

- Vloer is ook al binnen – MFlor PVC visgraat.

- Na het opschuren moet er egaline van ongeveer 0.5mm worden gelegd. De hoeveelheid die is ingekocht moet volstaan. Dit is namelijk door mijn vorige vloer-vakman geregeld, alleen komt hij nu zijn afspraken niet meer na.

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door Vloerenhuys Gooische Meren

Bekijk profiel

Review van Jonathan Davies

05-04-2021

Tjerk en Wout hebben mij flink uit de brand geholpen. Ik had een dramatische vloer en heb 2 aannemers versleten die door onbetrouwbaarheid en slechte kwaliteit van werk de boel hadden verpest. De vloerverwarming leidingen waren slecht afgesmeerd, de egaline was met te veel water vermengd en de vloer die mij werd geleverd bleek een restpartij met 3 verschillende batch nummers te zijn.

Desondanks hebben Tjerk en Wout er iets heel moois van weten te maken. Ze communiceerde duidelijk, kwamen altijd op tijd aan en je kan ook nog goed met ze lachen. Ben heel blij dat ze de drama hier op hebben kunnen lossen, en heb er achteraf spijt van dat ik niet gewoon meteen naar hen was toegegaan. Dank jullie wel mannen!

1 bijlage

Gerelateerde vakmannen