Tegels zetten: 4 m2; Muur; Keuken

Opdrachtnummer:
4078221
Type klus:
Wand- of vloertegels zetten
Soort werkzaamheden:
Tegels zetten
Te tegelen oppervlakten:
Muur
Kamers:
Keuken
Geschatte te betegelen m²:
4
Afmeting van de nieuwe tegels:
Klein
Materiaal van de ondergrond:
Steen, Gips
Uitvoer datum:
Binnen 2 weken
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

Keuken tegelen! Wat er nu zit, is een soort vinylbehang, kan er makkelijk in 1x af. Eronder zit een soort bobbelige stuc. Er moeten tegeltjes komen zoals bijgevoegd. Ca 3.5 meter

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door AADOOR

Bekijk profiel

Review van Alyssa van Dijk

08-06-2021

Aad zou zaterdag om 09.00 komen.  Na wat berichten over verslapen en problemen met navigatie (hij was inmiddels al 2x langsgeweest), kwam Aad eindelijk om 10.50 aan. Hij zei met 3 uurtjes klaar te zijn. Het tegelprofiel wat hij mee zou nemen, kon hij niet vinden in de winkel.
Het betrof hier tegelmatjes, dus slijpwerk aan boven en zijkanten. Normaal gesproken niet heel spannend. Zeker niet voor iemand die 35 jaar in dit vak zegt te zitten. 
Helaas zag ik al snel aan de techniek dat het niet zo secuur ging.  Met tegels van ruim 20 euro per matje wil ik wel dat het netjes wordt geplaatst en niet dat het patroon scheef loopt. Ik moest me er niet mee bemoeien, kwam goed. Ik ging ruim 2 uur weg. Toen ik terug kwam zaten er 2 tegelmatjes extra op de muur en dat was het.  Hij had een uurtje buiten gezeten, zei hij.
Hij wilde bier, begon me te bedreigen, zei uit het kamp te komen. De tegels zitten erop, maar het resultaat is om te huilen.Alles moet opnieuw! Ga niet met deze man in zee!!!

4 bijlagen

Gerelateerde vakmannen