Plinten plaatsen: 7 kamers; Plakplinten

Opdrachtnummer:
4078022
Type klus:
Plinten plaatsen of vervangen
Aantal kamers:
7
Soort plinten:
Plakplinten
Uitvoer datum:
Met spoed

Aanvullende informatie:

Er dienen plakplinten geplaatst te worden op een nieuwe pas aangelegde vloer. Het gaat om een nieuwbouwhuis van 120 m2 woon oppervlakte waar in iedere kamer laminaat ligt.

De klus is uitgevoerd door Handelsonderneming K.A.

Bekijk profiel

Review van Sybren Maas

23-03-2021

Ga nooit in zee met deze man. 550 voor het werk van de foto's, oordeel zelf. Komt afspraken niet na en levert prutswerk. Eerste dag komt hij veel te laat opdagen, maar zou doorwerken tot het af was. Dit gebeurde niet en de tweede dag wordt het werk afgeraffeld.

De plinten zijn erg slecht gelegd, terwijl ik juist een vakman wilde inhuren omdat er veel lastige hoekjes zijn. De klusser klaagde hier ook over, terwijl dit van te voren kenbaar is gemaakt. Zie foto's voor de bedroevende uitvoering.

Doordat de afspraak van de eerste dag niet is nagekomen, kon ik het werk zelf niet afnemen. Mijn vriendin moest dit nu doen, maar zij durfde niet openlijk kritiek te geven tegen twee mannen en tot mijn spijt heeft ze volledig betaald. Compensatie wil hij niet geven. Alleen het werk in orde maken op momenten dat het hem uitkomt (maar mij niet) wordt aangeboden, maar voor mij is de maat eigenlijk vol.

21 bijlagen

Gerelateerde vakmannen