Badkamer: 6 m2; Complete renovatie

Opdrachtnummer:
4076735
Type klus:
Badkamer plaatsen of renoveren
Soort klus:
Complete renovatie
Wat te installeren, verplaatsen of vernieuwen:
Douche, Wastafel, Toilet, Meubel(s), Wand- of vloertegels, Stroompunten, Radiator(en)
Oppervlakte badkamer (in m2):
6
Slopen huidige meubels / sanitair:
Nee
Eigenaar van het pand:
Ja
Uitvoer datum:
In overleg
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

Het betreft een complete badkamerrenovatie.

Wij zorgen voor het sloopwerk en het afvoeren van het afval. Tevens verzorgen wij de vloertegels, wandtegels, badkamermeubel + kraan, badkamerkast, toilet + reservoir, douchewand + douchedeur, verlichte ronde spiegel, regendouche met kraan, radiator, thermostaatkraan, drain.

De vakman verzorgt de tegellijm, tegelvoegsel, kitten en alle benodigde leidingen en aansluitmaterialen. De werkzaamheden zijn het verlengen en wegwerken van alle leidingen, het betegelen van de vloer (+/- 5,5 m2) en de wand (+/- 19 m2), alles monteren wat hierboven staat, aansluiten, afkitten, afwerken en het plafond stuken. De wanden zijn denk ik kalkzandsteen?

De klus is uitgevoerd door Badinstallaties B.V.

Bekijk profiel

Review van Mark Jansen

21-04-2021

De afspraak maken voor de bezichtiging ging snel. Marco is langs geweest om de wensen te bespreken, had mooie praatjes en hij zou een passende offerte opmaken. Ik heb daarna verschillende keren gevraagd of de offerte al klaar was, maar 3 weken later heb ik nog steeds geen reactie mogen ontvangen. Als het uitbrengen van een offerte al zo ingewikkeld is, dan wil ik niet weten wat de kwaliteit van de verbouwing zou worden. Het mag duidelijk zijn dat een badkamer renovatie te hoog gegrepen is voor dit bedrijf en dat ze zich beter bezig kunnen houden met het ophangen van een schilderij. Heel jammer, want ik had er wel een goed gevoel bij.

Vergelijkbare opdrachten