Stucen: 100 m2 wanden; 55 m2 plafonds

Opdrachtnummer:
4076534
Type klus:
Stucwerk binnen
Te stucen kamers:
Woonkamer, Gang
Te stucen muren (m²):
100
Te stucen plafonds (m²):
55
Leeftijd van de woning:
Ouder dan 2 jaar
Uitvoer datum:
In overleg
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

2^1 kap-woning uit 2006 waarbij de wanden behangklaar zijn opgeleverd en voorzien zijn van glasweefsel behang. Behang laat zich eenvoudig en zonder schade verwijderen. Plafond (kanaalplaten) voorzien van spackwerk. Wanden en plafond van zowel woonkamer als hal moeten glad gestuced worden. Behang wordt verwijderd, ruimtes ontruimd en ook de vloer wordt vooraf verwijderd. Planning is mei/juni 2021.

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

Bekijk profiel

Review van Kristian Dekker

27-06-2021

Ondanks alle positieve reviews kan ik niet anders dan een dikke onvoldoende uitdelen aan ES Afbouw.
Stuc- en spuitwerk van de wanden en plafonds is beneden alle peil. Heel veel oneffenheden, niet haaks, golvende wanden en het plafond is een maanlandschap geworden. En dan roepen dat ik de gebreken zelf zou hebben veroorzaakt. Werkelijk ongekend!
Het plafond is door ES airless gespoten met latex en ook dat ziet er werkelijk niet uit. Lelijke kitranden die deels loslaten, plekken die veel te dik zijn gespoten en overal beschadigingen.

Sinds de klus is geklaard en de betaling is gedaan, reageert Eugene niet meer op mijn berichten. Ik zou namelijk graag zien dat ze de afgesproken kwaliteit alsnog leveren. Lijkt me ook reëel voor de bijna 4.000 euro die ik heb betaald.
Zoek je een goede stucadoor en overweeg je om met ES afbouw in zee te gaan, vertrouw dan niet blind op de reviews, maar kom even bij mij op de koffie om met eigen ogen te zien welke kwaliteit ze werkelijk leveren.

3 bijlagen

Reactie van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.:

27-06-2021 (Bijgewerkt: 27-06-2021)

Beste Kristian,

De (minimale) gebreken zijn 2 dagen, nádat je gereclameerd had, door ons hersteld, je was op dat moment helemaal tevreden en betaalde zoals afgesproken dírect de factuur, conform onze (duidelijke) voorwaarden.

Toen wij voor herstel terugkwamen viel het ons al op dat je op diverse plekken zelf had geschuurd (wij denken op een onjuiste manier en niet met de juiste materialen) waardoor er hier en daar golfjes zichtbaar waren, zou ons dan ook niet verbazen als dit ná het herstel wederom gebeurd is.

Hebben je verder uit de brand geholpen om de plafonds latex te spuiten, zelfs extra (onbetaald) werk verricht aan de haard, erg ondankbaar !!!

Tenslotte, de geposte foto's zijn geschoten voordat het herstel had plaatsgevonden, je had ons deze namelijk ook al per app gestuurd.

Succes verder.

Gerelateerde vakmannen