Tegels zetten: 15 m2; Muur, Vloer; Toilet

Opdrachtnummer:
4074806
Type klus:
Wand- of vloertegels zetten
Soort werkzaamheden:
Tegels zetten, Oude tegels verwijderen
Te tegelen oppervlakten:
Muur, Vloer
Kamers:
Toilet
Geschatte te betegelen m²:
15
Afmeting van de nieuwe tegels:
In overleg
Materiaal van de ondergrond:
Structuur verf
Uitvoer datum:
Binnen 2 weken
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Maakt niet uit

De klus is uitgevoerd door MB Tegelwerken uden

Bekijk profiel

Review van Anoniem

06-04-2021

Ik ben erg geschrokken van de manier van communiceren. Ik wilde zeker 4 sterren geven voor het tegelwerk, snel maar beetje slordig gewerkt. Helaas achteraf in een erg nare situatie terecht gekomen. Mete vroeg toen hij weg ging of ik een review wilde achter laten, ik zei dat ik dit ging doen.Savond ontving ik een herinnering voor de review, wij waren door persoonlijke omstandigheden nog even niet in staat om de review in te vullen. De volgende dag werd ik gebeld door mete, ik was aan het werk dus ik kon niet opnemen. Savonds kreeg ik weer 2 berichten dat hij het jammer vond dat de review niet was achter gelaten( wegens omstandigheden in de familie geen tijd voor gehad). Vervolgens heb ik allerlei berichten ontvangen dat ik hem heb geblokkeerd en dat hij mij een factuur gaat sturen terwijl ik de gehele klus achteraf heb betaald. 460 euro vooraf, tijdens whatsapp contact 200 extra voor het slopen. Ik heb totaal 740 euro betaald incl materiaal(lijm en voeg) Erg dwingende manier van zaken.

Reactie van MB Tegelwerken uden:

06-04-2021

mevr sofie. ik snap het woord communiceren echter niet. na het tegelen heb ik zelfs mijn keggen achter gelaten en n spaan en spons.
en heb binnen ook trap en vloer nettjes achter gelaten. rest afval van de tegels kon ik niet meenemen, heb ze nettjes aan zij gelegd.
als u geen review wilde geven was geen probleem hoor.
maar waar waakt u druk om. geef zelfs nog n jaar garantie voor mijn werk.
triestig echter zo communicatie.

Gerelateerde vakmannen