Stucen: 13 m2 wanden; 29 m2 plafonds

Opdrachtnummer:
4074218
Type klus:
Stucwerk binnen
Te stucen kamers:
Zolder
Te stucen muren (m²):
13
Te stucen plafonds (m²):
29
Leeftijd van de woning:
Ouder dan 2 jaar
Uitvoer datum:
Met spoed
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

Stucen zolderkamer, zowel wanden als plafond. 13m2 rechte wand, 29m2 schuine plafonds. Dit is inclusief schoorsteen. De kamer heeft veel hoeken en balken. Graag ontvang ik een totaalprijs, langskomen mag.

8 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Budak Stukadoors- en Schilderbedrijf

Bekijk profiel

Review van Doolaard

22-03-2021

Een scherpe prijs aanbieden en het vervolgens afraffelen. De heren hebben mijn zolder gestuct. Het is een lastige klus met veel balken, hoeken en kanten, maar dat was vooraf duidelijk gedeeld via foto's en filmpjes. Een aantal stukken achter balken zien eruit als schuimtaart, terwijl je er prima bij kunt. De rechte wandjes zijn wel goed. De ruimte is ook niet echt schoon achter gelaten. Deur en gang was erg vies en etensresten achtergelaten enzo. Goedkoop? ja. Goed? nee.

4 bijlagen

Reactie van Budak Stukadoors- en Schilderbedrijf:

22-03-2021

Geachte heer Doolaard,

Bedankt voor uw review. Waarschijnlijk hebben meerdere stucadoors de opdracht gezien enof bezichtigd en uiteindelijk voor een scherpe prijs ons uitgekozen. Wij hebben de risico genomen om de zeer moeilijk zolder ruimte voor u te stucen. 95% van de ruimte is goed gestuct. De 5% ruimte tussen de balken waar u al moeilijk met uw handen bij kunt, waar met de stucmes en spons niet bij kan het beste proberen te doen. De contactpersoon heeft bij de einde van de stucwerkzaamheden contact gehad met de stucadoor om het ruimte netjes en schoon achter te laten, dit is ook gedaan en bevestigd door de stucadoor. Voor het scherpe prijs, is er ook goed werk afgeleverd. Hierbij een foto van een moeilijk te stucen plek, waarbij het er ook heel goed uitziet !! onmogelijke kan je niet mogelijk maken !! Nogmaals bedankt !

1 bijlage

Gerelateerde vakmannen