Binnenschilderwerk: 200 m2 wanden

Opdrachtnummer:
4071104
Type klus:
Binnenschilderwerk
Objecten / oppervlakten:
Wanden
Ruimtes:
Hele huis
Te schilderen muren (m²):
200
Kleur van de nieuwe verf:
Er hangt nu overal behang en dit willen we graag eraf en geschilderd hebben.
Het pand is:
Ouder dan 2 jaar
Uitvoer datum:
Binnen een paar maanden
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

Wij hebben een huis gekocht waar er op de begane vloer en 1e verdieping in de kamers overal behangen is. Dit willen wij graag eraf en de muren geschilderd hebben. Op de 2e verdieping hangt er geen behang en willen wij graag dat deze wanden opnieuw geschilderd worden. Ik heb momenteel geen exacte vierkante meters (de 200 vierkante meter zoals opgegeven is een schatting aan de hand van de plattegronden) maar we krijgen 29 april de sleutels van het nieuwe huis en zouden graag zo dicht mogelijk daarop een afspraak hebben met wie deze klus kan uitvoeren om te meten en een exacte offerte uit te brengen en voor 14 mei het af te hebben.

De klus is uitgevoerd door WS Schilder & Onderhoud

Bekijk profiel

Review van Brenwan Ferdinandus

22-11-2021

Ik was bijna vergeten een review achter te laten maar nu toch maar.
Op voorhand was de communicatie erg goed maar ten tijde van de klus werd er nauwelijks gecommuniceerd. Meerdere dagen dat ze niet kwamen en ik achteraf zelf moest vragen waarom en wanneer. Er speelden ook persoonlijke omstandigheden bij de schilders maar een enkel appje of belletje was voldoende geweest.
Schilderwerk zelf was matig. Er zou worden gespoten maar er is daarna overheen gerold met dikke sporen van de rollers tot gevolg. Bij de gekleurde wanden duidelijk niet afgeplakt en wat gemorst op de plafonds.
Kwaliteit van de muren zou te slecht zijn om goed te schilderen dus akkoord gegaan met extra kosten voor renostuc werk wat heel bobbelig en lelijk is geworden.
De paar plekken die echt onacceptabel niet dekkend waren heeft hij wel de volgende dag overgeschilderd maar verder kan ik het niet aanbevelen.
het enige waar ze wel heel snel mee zijn is de rekening opsturen...

Gerelateerde vakmannen