Aanbouw plaatsen: 40 m2; Nee; deels opgemetseld, dan deels schuin v...

Opdrachtnummer:
4060388
Type klus:
Aanbouw of opbouw plaatsen
Oppervlakte in m²:
40
Fundering plaatsen:
Nee
Dak aanbouw:
deels opgemetseld, dan deels schuin voor en achter en deels plat.
Aantal ramen:
4
Bouwtekening aanwezig:
Bouwtekeningen van buren met vergelijkbare opbouw
Vergunning aanwezig:
Nee - Ik moet nog een vergunning regelen
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Hallo,

Wij zijn ons vrij serieus aan het orienteren op de mogelijkheden voor een volledige opbouw op ons dak. Graag vragen we u de mogelijkheden hiervoor in een offerte te zetten.

De opbouw moet aansluiten en min of meer gelijk zijn aan die van onze buren. Twee grote veluxramen voor en twee achter. Mogelijk 2 slaapkamers en een was/stookhok met een klein raam achter. Het liefst een lichtkoepel boven het trapgat. Bijgevoegd foto's van de huidige situatie (voor en achter) incl de opbouw van de buren en hun bouwtekeningen van destijds.


De indeling binnen willen we graag anders maar dat komt mogelijk later ter sprake, net als het afwerkingsniveau. Het platte dak is ongeveer 520 breed en 800 diep. Omdat we nog in de verkenningsfase zitten, zijn er nog geen vergunningen ed aangevraagd. Ik hoop dat u hiermee voldoende informatie heeft om ons vooruit te helpen.

Met vriendelijke groet,

Rob Zoet

7 bijlagen

De klus is uitgevoerd door H&R Timmer en onderhoudsbedrijf

Bekijk profiel

Review van Rob Zoet

16-11-2021

Dakopbouw is vlot en netjes geplaatst, meerwerk keurig besproken tijdens de bouw. Heldere communicatie. Gedurende de bouw een paar kleine problemen ervaren die gelijk werden opgelost. Heel blij met de extra 40m2 en de samenwerking met Riccardo en zijn mannen.

Gerelateerde vakmannen