Toilet renovatie: 3 m2; Hangend

Opdrachtnummer:
4055956
Type klus:
Toilet renovatie
Type klus:
Nieuwe toiletpot plaatsen, Nieuwe wastafel en kraan plaatsen, Nieuwe tegels zetten, Aanschaf wastafel en kraan, Aanschaf tegels, Oude wastafel en kraan verwijderen, Oude toiletpot verwijderen, Oude tegels verwijderen
Soort toilet:
Hangend
Leidingwerk verleggen:
Ja
Oppervlakte van het toilet in m²:
3
Aanpassingen aan de lichtpunten en schakelaars:
In overleg
Uitvoer datum:
Binnen een maand

Aanvullende informatie:

Toilet is in de hal. De bestaande staande toilet wordt vervangend door een hangend toilet, achterwand moet eruit om het reservoir erachter te bouwen en te verankeren. De afvoer moet dan verlegd worden en de tegels op de vloer vervangen, liefst door dezelfde tegels. Toilet is al aanwezig (Geberit duofresh). Toilet dient ook van stroom te worden voorzien, meterkast zit er tegenaan. Wastafel en kraan worden ook vervangen, zijn nog niet aanwezig. Als optie denken we het plafond te laten voorzien van inbouwlampen, in overleg. Schilderwerk kan ik eventueel zelf.

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door A.Y.K. Klussenbedrijf

Bekijk profiel

Review van Anoniem

09-05-2021

Vakmensen! Werken erg netjes en zorgvuldig. Als je vraagt of iets nog anders kan is het antwoord: tuurlijk! Overleggen ook steeds op momenten dat er een beslissing genomen moet worden en adviseren dan wat het beste is, maar laten de keus aan jou.
Ons toilet is erg mooi geworden. Erg mooi betegeld, tegels zijn heel mooi uitgelijnd. Alles wordt goed en snel geregeld en afgerond. En ze houden de werkomgeving netjes en ruimen steeds op.
Communiceren ook goed en duidelijk en staan achter de door hen verzorgde werkzaamheden.
Helemaal uitgevoerd als verwacht.
Wij kunnen dit bedrijf alleen maar aanbevelen.

Vergelijkbare opdrachten