Groepenkast installeren of vervangen: 20 groepen; Energieverbruik m...

Opdrachtnummer:
4052557
Type klus:
Groepenkast installeren of uitbreiden
Type klus:
Energieverbruik monitoring systeem met tussenmeters installeren
Huidig aantal groepen:
20
Gewenst aantal groepen:
20
Uitvoer datum:
Binnen 2 weken

Aanvullende informatie:

We hebben hier een complex van woonhuis, twee vakantiehuisjes en 5 (onderverhuurde) stallen en schuren, plus een installatie van 64 zonnepanelen. Hoofdaansluiting is 3x50A. In de loop der jaren zijn er meerdere tussenmeters voor elektriciteit geplaatst. Ik vermoed dat een bepaalde krachtstroomtussenmeter in een verhuurde werkplaats structureel te weinig aangeeft, waardoor ik dagelijks met een onverklaarbaar "gat" van circa 20-30 kWh zit.

Ik zou graag de tussenmeters vervangen (en er een paar bij plaatsen) maar dan wel door "SLIMME" tussenmeters die ik van afstand realtime kan monitoren.

Ik dacht zelf aan het systeem van IUNGO. Ik ben zelf redelijk handig met computers en netwerken, maar kan met mijn HTS Elektrotechniek opleiding niets klaarspelen in groepenkasten en dergelijke :-) 

Bent u bekend met IUNGO en zou u de installatie daarvan voor ons kunnen verzorgen? Is het misschien mogeljik om eens langs te komen zodat we de situatie kunnen doornemen en u mij een globale prijsindicatie kunt geven?

Of heeft u een alternatief systeem met minimaal dezelfde mogelijkheden?

De klus is uitgevoerd door Daalhuisen Elektrotechniek

Bekijk profiel

Review van Anoniem

02-04-2021

Marc Daalhuisen reageerde vlot, kon op korte termijn langskomen voor een opnamegesprek en heeft het werk prima uitgevoerd volgens de afgesproken planning. Kan goed improviseren als er een 'kink in de kabel' opduikt, en heeft zelf ook duidelijk plezier in zijn werk. Wij hebben op onze boerderij in diverse gebouwen en aan onze zonnepanelen in totaal 7 modbus driefasen tussenmeters en 3 modbus enkelfase tussenmeters door hem laten installeren en alles werkt goed met het IUNGO energieverbruiksmonitor systeem, waarvan hij ook het hele hardware gedeelte heeft geinstalleerd. Kortom, van harte aanbevolen.

Gerelateerde vakmannen