Groepenkast installeren of vervangen: 6 groepen; Reparatie / storin...

Opdrachtnummer:
4052160
Type klus:
Groepenkast installeren of uitbreiden
Type klus:
Reparatie / storing verhelpen
Huidig aantal groepen:
6
Gewenst aantal groepen:
6
Uitvoer datum:
Met spoed

Aanvullende informatie:

Groep 2 valt steeds uit ook aardlekschakelaar. We hebben alles al nagelopen het is niet te achterhalen waar het probleem zit. Alle apparatuur wat er op zit af gesloten. De ene keer klapt de schakelaar na 10 sec uit en de andere keer 30 min. Geen touw aan vast te knopen.

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door RRH Techniek

Bekijk profiel

Review van Kimberly Peters

09-03-2021

Prettig telefoon gesprek gehad waarin er wordt aangegeven dat er nog een uurtje naar Roermond gegaan moest en een half uurtje Rotterdam. Hierna zou hij naar ons komen. Hierna niks meer vernomen. Werd niet meer gereageerd op appjes en telefoon werd ook niet beantwoord. Erg jammer, want er word op je gewacht. Dat je het niet red helemaal prima, maar communiceer dit! Door dat de afspraken niet werden nagekomen, niet terug werd gecommuniceerd ben je naar mijn mening niet betrouwbaar genoeg.

* reactie op het antwoord van meneer. Klopt niet helemaal wat u zegt, maar dit is niet de eerste revieuw die ik hier over lees. U zou komen heel simpel, red je het niet bel je af, heel simpel. En telefoonnummer is geblokkeerd de volgende dag nadat ik 4 appjes had gestuurd zonder reactie, meerdere malen is gebeld door mijn man en u pas de volgende reageer NA mijn revieuw.

Reactie van RRH Techniek:

11-03-2021

Heb geprobeerd contact op te nemen maar als er na ontevredenheid over de tijd en nadat er was gemeld dat er grote drukte is op de markt en ik tussendoor kan komen voor de klus en dan vervolgens mijn nummer word geblokkeerd dan is dat een logische gevolg ervan. Het doel is om een klant altijd tevreden achter te laten

Gerelateerde vakmannen