Buitendeur plaatsen: 1 deur; Nieuwe deur installeren, Verwijder de...

Opdrachtnummer:
4051535
Type klus:
Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen
Soort werkzaamheden:
Nieuwe deur installeren, Verwijder de oude deur, Kozijn aanpassen voor 3puntsluiting
Aantal deuren:
1
Afmetingen:
211x87x4cm
Soort deuren:
Buitendeur
Soort deur:
Reguliere deur
Materiaal:
Gemixed materiaal (bijv. hout en glas)
Soort sloten:
Meerpuntslot
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Foto is de nw deur. Er moet nog een brievenbus opening in.

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door matthijs schaeffer, deurenafhangbedrijf

Bekijk profiel

Review van Anoniem

11-03-2021

Matthijs vindt het niet leuk als je niet meteen akkoord op zijn prijs geeft. Van hem mag je geen andere offertes vragen. De toon en klantvriendelijkheid laten zeer te wensen over. Matthijs heeft zoveel werk dat hij zich deze arrogante houding denkt te kunnen veroorloven. De klus niet gegund. Over zijn werk kan ik niks zeggen, want zover is het niet gekomen. Misschien een vakman, maar zeker geen verkoper. Mathijs vergeet dat niet iedereen alleen voor prijs gaat, maar ook op gevoel en voorwaarden en behandeling. Succes Matthijs.

ANTWOORD: Ik heb je op generlei wijze bedreigd. Dat is een regelrechte leugen. Je reageert in ieder geval eerder op kritiek dan een offerte prijs geven. Daarnaast beaam je m’n verhaal over genoeg werk “voordeurtje” en meerdere offertes vragen. Het waren er maar 2 en daar heb ik alle recht toe. Net zoals jij recht hebt op een klus in te gaan of niet. Alleen je toon klopt niet. Meerdere offertes krijgen is de essentie van Werkspot! Zie hun reclame

Reactie van matthijs schaeffer, deurenafhangbedrijf:

11-03-2021

deze meneer reageert anoniem en denk daarom dat ie alles maar kan roepen , want de apps die ik van deze meneer heb gehad met allerlei soorten bedreigingen , daar lusten de honden geen brood van . het is heel simpel zo , dat deze meneer voor 1 voordeurtje 5 prijzen gaat vragen ,en ik wil gewoon niet gebruikt worden als handelswaar . . ik heb meer dan genoeg werk , dus waarom zou ik daar tussen gaan zitten ?. misschien zijn er wel mensen die meer op werk zitten te wachten dan ik . en dit soort agressief gedrag van aanvragers daar zit ik helemaal niet op te wachten en daar ben ik niet van gediend ook .

Gerelateerde vakmannen