Lekkage: Lekkend dak, Weet ik niet

Opdrachtnummer:
4051352
Type klus:
Lekkage verhelpen
Locatie van de lekkage:
Slaapkamer(s), Uitbouw
Oppervlakte van de lekkage (m2):
2
Oorzaak van de lekkage:
Lekkend dak, Weet ik niet
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Er is sinds een aantal maanden heel langzamaan lekkage ontstaan in de uitbouw van mijn huis. Hier wil ik graag iemand naar laten kijken. Het druppelt niet, maar het lijkt also de vlekken groter worden. Het dak is van bentuum denk ik en ziet er goed uit. Ik heb een ladder in de tuin die u kunt gebruiken om het dak op te gaan. Graag nodig ik u uit om te kijken op het dak en de lekkage te ontdekken.

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Loodbouw

Bekijk profiel

Review van Maarten Rill

06-04-2021

Barry reageerde snel en adequaat op mijn aanvraag voor het repareren van een oud (bitumen) dak. Binnen 1 week was hij op locatie en gaf hij aan het dak te moeten vervangen. In eerste instantie dacht ik dat dat erg kostbaar zou zijn. Barry maakte een scherpe berekening en kwam met een keurige prijs. Nu, 3 weken later, heeft hij het dak vervangen en ziet het er keurig uit. Hij heeft zich aan alle afspraken gehouden en reageert heel snel op vragen.

Hij heeft me gevraagd een voorschot over te maken 1 week voordat hij zou komen om alvast materiaal te kopen. Eerst voelde dit een beetje gek, maar hij liet precies weten wat hij heeft gekocht en in combinatie met zijn goede recensies heb ik het overgemaakt.

Ik kan Barry aan iedereen aanraden die zijn of haar dak wilt laten her bedekken.

Dank Barry voor de uitstekende klus!

Vergelijkbare opdrachten