Nieuwe afvoeren, waterleidingen en isolatie badkamer plus vloer

Opdrachtnummer:
4051252
Type klus:
Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen
Soort werkzaamheden:
Nieuwe leiding aanleggen, Leiding(en) verplaatsen, Warm koud aanleggen in nieuwe badkamer en afvoer bad / wastafel / toilet aansluiten op bestaande leiding. Eigenlijk al het leidingwerk en aansluiten van sanitair., Kapotte leiding repareren
Onderdeel:
Leidingen of afvoer, Toilet, Wastafel of gootsteen, Douche of bad
Kamer(s):
Badkamer
Uitvoer datum:
Binnen een maand

Aanvullende informatie:

Te verrichten diensten:
- Aanleggen pvc afvoer voor bad (+/- 4 meter pvc afvoer), wastafel (2 waskommen; +/- 3 meter pvc afvoer), toilet (+/- 1 meter pvc afvoer) en afvoer keuken (+/- 3 meter pvc afvoer) deze loopt onder de houten balken in een verlaagd plafond van de keuken en moet anders lopen)
- Boren 150mm gat in binnenmuur (doorvoer 110mm afvoer) en buitenmuur (doorvoer van afzuigerpijp)
- Alle vermelden afvoerbuizen aansluiten op bestaande 110mm afvoer in toilet naast de te maken badkamer (oude toilet wordt afgesloten).
- Toiletreservoir aansluiten op waterleiding (zit ernaast; is van fonteintje huidige toilet)
- Warm / koud leidingen aanleggen en aansluiten op bestaande ketel of een extra elektrische ketel of boiler op zolder installeren recht boven de nieuwe badkamer.

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door Smarting bouw

Bekijk profiel

Review van Jordy van Kouwen

27-04-2021

Martin van Smarting Bouw heeft in ons jaren zestig huis het complete leidingwerk (warm/koud), afvoer en de betonnen vloer voor een nieuwe badkamer verzorgd. Na goed en duidelijk voorafgaand overleg over wat er wel en niet mogelijk was kregen we een heldere offerte. Martin is zeer vriendelijk in het contact en heeft tevens veel apparatuur en materiaal "in huis" zodat hij snel en efficiënt de klus kan klaren. Het boren van gaten in het beton en de buitenmuur werd voor een zeer scherpe prijs uitgevoerd, de leidingen werden met top materiaal geperst en de afvoer met dikke PVC buizen (50mm voor wasbak en bad en 110 voor toilet) zodat het water snel en geruisloos wegloopt. Martin bouwt alsof het zijn eigen huis is. Je mag ook meehelpen om tot een goed resultaat te komen (als je handig bent). Martin houdt van een gezellige babbel, maar pakt ook door. Het project werd netjes conform de offerte uitgevoerd en alle kosten werd transparant op tafel gelegd. Aanrader!

Gerelateerde vakmannen