Dak of dakgoot repareren: 8 m2; Dak; Reparaties

Opdrachtnummer:
4050344
Type klus:
Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud
Soort werkzaamheden:
Reparaties
Objecten die moeten worden gerepareerd of onderhouden:
Dak
Oppervlakte van het dak in m²:
8
Verdiepingen:
Begane grond
Soort dak:
Plat dak
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Het gaat om het dak van de schuur. Wij willen het deel wat rot is vervangen, dit betreft het houten paneel inclusief de dakbedekking.

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Loodbouw

Bekijk profiel

Review van Wesley Kessing

22-03-2021

In het voortraject reageerde Loodbouw vrij vlot en kon al snel langskomen om de klus op te nemen om dezelfde dag nog een duidelijke offerte te ontvangen via Whatsapp. In eerste instantie was het alleen de bedoeling om de lekkage in het dak van de schuur te repareren en opnieuw te bedekken maar gezien de leeftijd van onze dakbedekking op de twee dakkapellen en de komst van zonnepanelen (op korte termijn - lees een week -) hebben wij ook voor dat gedeelte een offerte opgevraagd en laten uitvoeren.

Loodbouw heeft er voor gezorgd door zelfs op een zondag langs te komen en de klus op tijd te klaren. Ik ervaar hen dan ook als zeer flexibel. Communiceren gaat ook gemakkelijk en snel via whatsapp.

In totaal heb ik 3 offertes opgevraagd waaruit Loodbouw de meest voordelige bleek. De offerte bestond uit het deel arbeidsuren, materiaalkosten en een voorschot t.b.v. het materiaal. Loodbouw houd je netjes op de hoogte van wanneer het materiaal is besteld en geleverd!

Kortom, zeer tevreden!

2 bijlagen

Heb je een soortgelijke klus?

Plaats een klusOf bekijk aannemers in Hoorn

Gerelateerde vakmannen