Schakelaars of stopcontacten: 1 stopcontact; 3 schakelaars; Repareren

Opdrachtnummer:
4048628
Type klus:
Stopcontacten en schakelaars installeren
Type klus:
Repareren
Ruimtes waar de stopcontacten / schakelaars moeten komen:
Kamer(s) zonder watertoevoer (slaapkamer, woonkamer), Buiten
Aantal schakelaars:
3
Aantal stopcontacten:
1
Uitvoer datum:
Binnen een maand

Aanvullende informatie:

1. stopcontact op dimmer vervangen door lichtpunt op dimmer: op één van de beide binnenfoto's ziet u rechts een dimmer en links (tussen de traptreden door) een stopcontact. Dat stopcontact was te bedienen met die dimmer. Dat werkt nu niet meer. Een apparaat dat wordt aangesloten op dat stopcontact doet niks. Wij willen graag dat stopcontact laten vervangen door een gewoon lichtpunt en daar een lamp op laten aansluiten (2).

2. aansluiten lamp op lichtpunt (zie 1): we hebben een hanglamp liggen die aan het plafond is op te hangen (er zit al een haak in het plafond, het plafond is eenvoudig zonder ladder te bereiken via een vide). We willen die lamp graag laten aansluiten op het lichtpunt en het snoer langs het plafond en de wand laten leiden. Op de tweede binnenfoto is te zien dat er boven het huidige stopcontact nog een oud electriciteitssnoer door een balk loopt.

3. repareren stopcontact in tuinhuisje: op de derde foto is te zien dat het tweede stopcontact van boven kapot is. Deze willen we graag laten repareren

4. aansluiten buitenlamp: op de laatste foto is een buitenlamp te zien. Deze willen we graag laten vervangen door een nieuwe buitenlamp die we hier hebben liggen.

4 bijlagen

De klus is uitgevoerd door MoNect

Bekijk profiel

Review van Mark Vieregge

20-03-2021

Zeer goed. Mo is vriendelijk, vakkundig. flexibel en communiceert duideljk. Ik kan geen verbetersuggesties verzinnen.

Gerelateerde vakmannen