Schakelaars of stopcontacten: 4 stopcontacten; Installeren

Opdrachtnummer:
4048546
Type klus:
Stopcontacten en schakelaars installeren
Type klus:
Installeren
Ruimtes waar de stopcontacten / schakelaars moeten komen:
Kamer(s) zonder watertoevoer (slaapkamer, woonkamer)
Aantal stopcontacten:
4
Uitvoer datum:
Binnen 2 weken

Aanvullende informatie:

Onlangs zijn bij mij werkzaamheden uitgevoerd. Zie https://www.werkspot.nl/opdracht/4012983/schakelaars-of-stopcontacten-installeren-vervangen .

Een deel van de werkzaamheden kon niet worden uitgevoerd, omdat met de trekveer geen uitgang kon worden gevonden naar hetzij de meterkast, dan wel een verdeel-spot.

Ik zou graag een second opinion hebben. Daarom zou ik graag een vakman vinden die maximaal twee uur besteedt om te onderzoeken of het misschien alsnog mogelijk is om een aardedraad te trekken vanuit vier stopcontacten (verdeeld over twee slaapkamers). Hint: ALS het al lukt, dan zal er waarschijnlijk meer dan 6 meter moeten worden afgelegd in de buisjes.

Mocht onderzoek opleveren dat het alsnog kan lukken om de 4 stopcontacten te aarden, dan uiteraard ook graag uitvoeren. In dat geval geldt het maximum van twee uur uiteraard niet. Dat maximum is enkel voor onderzoek. Eventuele installatiewerkzaamheden duren natuurlijk gewoon zo lang als ze duren.

De klus is uitgevoerd door Allied Laser

Bekijk profiel

Review van Rene Bouman

14-03-2021

Bijzonder sympathieke man, harde werker, helder communicerend. De klus was lastig, omdat een andere electricien het eerder al had geprobeerd, maar zonder succes. De man van Allied Laser liep tegen dezelfde problemen aan, maar verzon uiteindelijk een out-of-the-box-oplossing waardoor mijn stopcontacten nu keurig geaard zijn. Heel blij mee! Ik beveel deze man van harte aan.

Gerelateerde vakmannen