Badkamer: 3 m2; Uitbreiding

Opdrachtnummer:
4045332
Type klus:
Badkamer plaatsen of renoveren
Soort klus:
Uitbreiding
Wat te installeren, verplaatsen of vernieuwen:
Douche, Wastafel, Wand- of vloertegels, Stroompunten, waterleiding vanaf de cv, afvoer van douche en wastafel en evt een ventilatiesysteem
Oppervlakte badkamer (in m2):
3
Slopen huidige meubels / sanitair:
Nee
Eigenaar van het pand:
Ja
Uitvoer datum:
Binnen een paar maanden
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

We willen graag een inloopdouche en wastafel laten installeren in de logeerkamer op de begane grond. De waterleidingen moeten nog worden aangelegd (vanaf de CV in de keuken op dezelfde verdieping) en ook de afvoer moet worden aangelegd.

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Ero Onderhoud

Bekijk profiel

Review van Anoniem

21-04-2021

Ik kan Ero Onderhoud aan iedereen aanbevelen!

De klussers zijn vakmensen die netjes werken, vriendelijk en beleefd zijn en alles weer opruimen als de werkdag erop zit. Ze maken lange dagen en zijn zorgvuldig. Ergun is altijd bereikbaar, niet te beroerd om een extra klus te doen, en hij lost onvoorziene problemen slim op. Ergun is ervaren, denkt met je mee en bedenkt de beste oplossing voor jouw situatie.
Ik had Zelliges gekocht, dikke handgemaakte Marokkaanse tegeltjes. De tegeltjes die op een hoek moesten worden geplaatst, hebben ze stuk voor stuk in verstek gezaagd omdat dat er mooier uitzag. Het was monnikenwerk, maar Ergun is pas blij, als jij dat ook bent. En dat is niet helemaal waar, want hij komt altijd al met een glimlach binnenlopen.

Wij hadden een totaalprijs afgesproken, toch werden er alleen eerste klas materialen gebruikt en er werd niet bespaard op de materialen, noch op de uitvoering.

Dankjewel, wij hebben een prachtige badkamer

4 bijlagen

Heb je een soortgelijke klus?

Plaats een klusOf bekijk aannemers in Delft

Vergelijkbare opdrachten