Keuken gereed maken voor plaatsing: Leidingwerk verleggen, Lichtpun...

Opdrachtnummer:
4044353
Type klus:
Keuken gereedmaken voor plaatsing
Soort werkzaamheden:
Leidingwerk verleggen, Lichtpunten en schakelaars verplaatsen, Huidige keuken verwijderen, Stucwerk, Gasleidingen verplaatsen, Tegels verwijderen, Ik denk dat dit allemaal moet, weet het niet zeker
Uitvoer datum:
Binnen een maand

Aanvullende informatie:

Het gaat om drie klussen:
1 demonteren van een keuken van 3 bij 4 meter met veel kastjes + klaarmaken qua leidingen enzo voor de nieuwe keuken die in week 16 komt. Van het bedrijf waar we de keuken gekocht hebben hebben we een schema van wat er moet gebeuren dat ik door kan mailen.
2 het betegelen van die nieuwe keuken
3 vervangen van tegelvloer en van wasbak + kraan door fonteinset met kastje in toilet, vervangen van wasbak en kraan in badkamer, een stuk van ongeveer 4m2 op zolder waar nu vloerbedekking ligt betegelen en er een drempel leggen. De onderdelen voor deze verbouwingen (op de tegels na) moeten nog besteld worden, dat willen we dan graag in overleg doen om te kijken of het klopt wat we allemaal bestellen. Deze klus heeft geen haast, maar we zouden graag willen dat het vóór de zomervakantie klaar is.

7 bijlagen

De klus is uitgevoerd door APA MULTISERVICE

Bekijk profiel

Review van Trenke Riksten-Unsworth

24-05-2021

APA zou onze keuken demonteren, voorbereiden en betegelen en hij zou kleine klusjes in huis doen, zoals het betegelen van onze wc en het plaatsen van een fonteinset in onze wc. Onze ervaringen met hem en zijn werkmannen zijn overwegend positief.
Wat de keuken betreft hadden we echt de indruk dat hier een vakman aan het werk was.
Er waren ook iets mindere punten, zoals dat ze het afval van de klus meer dan twee weken op onze oprit lieten liggen en pas weghaalden toen ze de laatste puntjes op de i zetten; dat onze wc lekte, toen ze die na het betegelen van de vloer weer aangesloten hadden, die ze een paar dagen later pas weer goed aansloten; en communicatief was APA niet altijd even goed. Zo kon ik bijvoorbeeld een wasbak voor in onze badkamer wel/niet/wel/niet bestellen ...
Degenen die de keuken plaatsten zeiden dat de tegels goed geplaatst waren, wat ze ook anders zagen. Ook was APA erg flexibel en hebben ze nog extra klusjes gedaan, zoals het stuccen van een muurtje. Ik raad APA aan!

Reactie van APA MULTISERVICE:

24-05-2021

Bedankt Trenke.

Gerelateerde vakmannen