Vloer egaliseren: 65 m2

Opdrachtnummer:
4039171
Type klus:
Vloer egaliseren
Geschatte aantal m²:
65
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

In verband met het leggen van vloerverwarming welke wordt ingefreest ben ik opzoek naar een iemand die de huidige sleuven dicht kan maken en tevens het perfect kan egaliseren.

Na het egaliseren wordt er door een derde pvc visgraat vloer geplakt, hiermee dient rekening te houden.

Wie kan me hiermee helpen?

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door Alesso Allround

Bekijk profiel

Review van M. Huizenga

11-11-2021

Ik ben zeer tevreden over Ramon. Ramon is een vakman pur sang en weet wat hij doet. Ramon communiceert helder en reageert snel op appjes en komt met een oplossing..

Bij ons is de vloerverwarming geïnstalleerd en Ramon heeft bij ons de sleuven opgevuld en geegaliseerd.. let wel op dat als je de vloerverwarming laat doen en de sleuven worden opgevuld met egaline dat je de binnenkanten ook afkit anders gaan de buizen drijven ( wat bij ons is gebeurt). Hierdoor moest Ramon terugkomen.. helaas resulteerde dit bij ons in meerwerk dit kwam mede doordat hij zijn planning om moest gooien..om ons strakke planning te kunnen halen.

Ramon werkt daarnaast ook netjes en zorgt dat er geen troep achterblijft..

Ik ben tevreden over zijn flexibiliteit kwaliteit van werk en zijn snelle communicatie..

Nogmaals dank Ramon en mijn kritische vloerlegger heeft op basis van de egalisatie foto’s zijn complimenten geven.

Ramon bedankt!!!

5 bijlagen

Reactie van Alesso Allround:

11-11-2021

Dag Marc, dank voor je oprechte review. Dit geeft mij nu ook even de gelegenheid duidelijkheid te geven op de voor- en nadelen van het vullen van de sleuven met egaline.
Voordelen zijn dat de leidingen met het vullen van egaline een worden met de dekvloer. Het rendement is hierdoor optimaal omdat er geen luchtkamers ontstaan wat bij het afsmeren met tegellijm wel gebeurd. Je merkt gelijk rendement en de warmte blijft hierdoor langer aanwezig. Nadelen zijn dat niet iedere vvw-installateur de leidingen vastleggen of de sleuven ruimer frezen dan de mantel-dikte. Hierdoor kunnen de leidingen dus gaan drijven. Wij adviseren en hameren er ook op dat dit duidelijk moet worden gecontroleerd. Wij merken het pas op het moment van vullen en dan is het vaak te laat. Advies is dus om de leidingen aan beide kanten om de 1,5 meter vast te zetten met een streepje kit. Hierdoor zekerheid dat ze vastliggen, geen stagnatie in de planning en een optimaal rendement.

Voor meer info 0638421345 Ramon