Radiatioren plaatsen of vervangen: 1 radiator; Nieuwe radiatoren pl...

Opdrachtnummer:
4029073
Type klus:
Radiator (ver)plaatsen of vervangen
Soort klus:
Nieuwe radiatoren plaatsen
Type radiatoren:
Handdoek radiator
Aansluitingen aanwezig:
Er is een Stadsverwarming radiator aanwezig die vervangen moet worden voor een handdoekradiator.
Aantal radiatoren:
1
Uitvoer datum:
Binnen een maand

Aanvullende informatie:

Er moet een kleine handdoekradiator worden geplaatst ter vervanging van de reeds aanwezige convectorradiator. Deze bevindt zich boven het bad. De Radiator wordt vrijwel nooit gebruikt en hoeft daarom niet duur te zijn. Het betreft stadsverwarming, dus het dient een stalen model te zijn. Huidige afmetingen zijn 60/90. Het model mag kleiner zijn, hoeft niet. De invoer en afvoer zitten dicht tegen elkaar (5CM).

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Verdel Totaal

Bekijk profiel

Review van Anoniem

03-05-2021

Aardige man, maar niet aan te raden.
Aanvraag was om vectorradiator te vervangen in een handdoekradiator in de badkamer.

Radiator geïnstalleerd, helaas niet de oude gaten dichtgemaakt. Na plaatsing kwamen we erachter dat Huib geen thermosstaatknop heeft geïnstalleerd; waardoor deze niet warmer/kouder, aan of uit kan. Onze verwarming is centraal geregeld, dus bij aanslaan verwarming beneden gaat de badkamer verwarming volledig aan of we moeten hem voor een tijd uitzetten. Van te voren heeft Huib niet overlegd wat onze wensen zijn mbt deze knop. We hebben €350,- betaald voor een handdoekradiator die niet qua temperatuur te regelen valt.
We hebben dit aan hem voorgelegd. Hij antwoordde dat we voor gebruik een dopje eraf kunnen draaien, waarna we de verwarming met een inbussleutel dicht kunnen draaien. Of.. voor een meerprijs van €150,- wilde hij wel terugkomen om de knop te installeren.
Communicatie was belabberd en laat dagen op zich wachten.

Gerelateerde vakmannen