Renovlies behang: 400 m2; 10 kamers

Opdrachtnummer:
3999115
Type klus:
Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen
Geschatte aantal m² muren:
400
Ruimtes:
10
Soort woning:
Nieuwer dan 2 jaar
Uitvoer datum:
Binnen een paar maanden

Aanvullende informatie:

Voor ons nieuwbouwhuis in Cruquius zijn wij op zoek naar een vakman die de wanden kan behangen met renovlies of glasvezel behang (we laten ons graag adviseren voor een van de twee) en kan afwerken met latexverf. Het betreft naar schatting 400m2 en de verwachte oplevering van het huis is in september. Zie plattegrond bijgevoegd.

De klus is uitgevoerd door Klus- en onderhoudsbedrijf Bledder

Bekijk profiel

Review van Rogier van der Velde

22-11-2021

Rico heeft ons hele nieuwbouwhuis voorzien van renovliesbehang, alle naden en randen afgekit en gesausd met latex. Het resultaat is prachtig geworden! En niet alleen het “recht toe recht aan” werk is netjes geworden, maar Rico heeft ook diverse nisjes in de woon en slaapkamer behangen en gesausd. Alles zeer strak afgewerkt. Tenslotte hebben we verschillende wanden een andere kleur dan de standaard RAL9010 gegeven, waarvoor een zeer schappelijke toeslag werd berekend.

Rico is ook heel prettig in de omgang en denkt mee in deze tijd van verschuivende deadlines in de bouw. Uiteindelijk was alles optijd af, ondanks dat de oplevering van het huis met bijna 3 maanden vertraagd was.

Rico is dus echt een aanrader. Rico, bedankt!

3 bijlagen

Gerelateerde vakmannen