Keuken gereed maken voor plaatsing: Leidingwerk verleggen, Lichtpun...

Opdrachtnummer:
3982261
Type klus:
Keuken gereedmaken voor plaatsing
Soort werkzaamheden:
Leidingwerk verleggen, Lichtpunten en schakelaars verplaatsen, Huidige keuken verwijderen, Gasleidingen verplaatsen, Tegels verwijderen, Mogelijk ook een nieuwe groepenkast
Uitvoer datum:
Binnen een maand

Aanvullende informatie:

Beste monteur,

Mijn vrouw en ik hebben een nieuwe keuken besteld.

Echter zal de oude keuken moeten worden gedemonteerd en worden afgevoerd. Ook zullen er wandtegels moeten worden verwijderd en afgevoerd.

Daarbij zal ook de gasleiding van de meterkast naar de keuken moeten worden verwijderd omdat wij overgaan op inductie.

Daarnaast zullen er voorbereidingen moeten plaatsvinden voor de nieuwe keuken. Dit is o.a. aanleggen van nieuwe elektraleidingen, afvoer en mogelijk een nieuwe groepenkast.

Technische tekening is beschikbaar.

Indien u nog meer informatie nodig hebt om tot een juiste offerte te komen, dan hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,

5 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Multi Service DS

Bekijk profiel

Review van Tom Peters

23-02-2021

Darren is een professional die weet wat hij doet, hard werkt en met ons mee denkt. Oorspronkelijk was anderhalve dag gepland. Echter heeft Darren langer doorgewerkt zodat hij de volgende dag niet voor een paar uurtjes hoeft te komen. Verder heeft hij een groot netwerk van vakmannen die hij kan aanbevelen.

Onze oude groepenkast was door de jaren heen een complexe puzzel geworden. Hij heeft de tijd genomen om te begrijpen wat zijn voorgangers hebben gedaan en heeft voor ons een 3 fasen groepenkast geplaatst. Het ziet er nu veel overzichtelijker uit.

We zijn erg tevreden met zijn diensten en adviezen. Als we in de toekomst weer een projectje hebben, dan gaan we hem zeker weer benaderen!

Gerelateerde vakmannen