Schoonmaak: 15 kamers; Ramen en deuren schoonmaken, Meubel(s) schoo...

Opdrachtnummer:
3979280
Type klus:
Schoonmaak huis of bedrijfspand
Soort schoonmaakwerk:
Ramen en deuren schoonmaken, Meubel(s) schoonmaken, Koelkast/oven schoonmaken, Wasgoed, Wij zijn op zoek naar vaste hulp in huishouden. Er is een schoonmaakster/strijkster aanwezig. Maar daarnaast zijn we op zoek naar een ouderwetse meedenker/personal assistant in de huishouding. Voor het doen van boodschappen, soms koken, zilver poetsen,was- en afwasmachines reinigen, opruimen, wasgoed draaien en alle extra zaken waar schoonmaakster niet aan toe komt. Voor nu 1 à 2 dagen in de week met mogelijkheid tot uitbreiding.
Soort woning:
Grachtenpand
Aantal kamers:
15
Speciale ondergrond schoon maken:
Tapijten
Laatste schoonmaak:
Minder dan 1 week geleden
Periodiek schoonmaken:
Twee-wekelijkse schoonmaak
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Wij zijn op zoek naar iemand die zelfstandig kan werken, met opgewekt karakter en oog heeft voor detail. Zelf initiatieven neemt. Wij bieden een warme omgeving om in te werken met flexibiliteit en waarin zelf initiatief nemen zeer wordt gewaardeerd. Je wordt een soort personal assistant in een gezin-kantoor omgeving. Voorlopig 1 of 2 dagen per week met optie tot uitbreiding. Je stuurt ook de Svhoonmaakhulp en strijkster aan.

De klus is uitgevoerd door living & organize

Bekijk profiel

Review van Anoniem

01-03-2021

Zeer opgewekt, enthousiast, in staat zelfstandig te werken, meedenkend, creatief met oplossingen. Zeer prettige persoonlijkheid.

Gerelateerde vakmannen