Stucen: 5,5 m2 wanden

Opdrachtnummer:
3973948
Type klus:
Stucwerk binnen
Te stucen kamers:
Toilet (wordt uiteraard eerst netjes schoongemaakt)
Te stucen muren (m²):
50
Leeftijd van de woning:
Ouder dan 2 jaar
Uitvoer datum:
Met spoed
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

Spoed klusje! Moet voor de taxatie op 3 februari worden uitgevoerd. Op ons toilet zitten 2 scheuren in de muur en is een stukje van het spackspuitwerk losgekomen. Ik heb de scheuren al gerepareerd met Albastine en we willen graag de 3 muren boven het tegelwerk glad laten stucen zodat alles er weer netjes uit ziet. Het gaat in totaal om 5,5 m², we werken thuis, dus zijn flexibel qua tijd.

3 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Stucmaster Stucadoorsbedrijf

Bekijk profiel

Review van Joeri Trauschke

02-02-2021

Gohkan zou afgelopen zaterdag om 13 uur bij mij een muurtje komen stucen. Om 12 uur belde hij netjes dat het en half uurtje later werd, maar helaas kreeg ik om 13:30 een bericht dat zijn klus was uitgelopen en hij het niet ging redden. Omdat hij netjes zijn excuus aanbood en beloofde dat hij normaal altijd zijn afspraken na komt heb ik hem gevraagd of hij voor woensdag nog ergens tijd had. Hij beloofde dinsdag ochtend rond 8 uur te komen. Toen ik hem maandag even een bericht stuurde om de tijd te bevestigen was het ineens 14uur, 's ochtends was er privé iets tussendoor gekomen. Opnieuw zei ik dat het geen probleem was. Helaas belde hij rond 14 uur dat het opnieuw een uurtje later werd en uiteraard om 15uur nog een keer dat het hem niet ging lukken. Ik geloof hem niet meer en ben er klaar mee! Edit: Onderstaande is onzin, meneer begon te schreeuwen toe ik zei dat ik hem na 5x niet meer geloofde en toe zei ik fl*kker toch op en heb ik opgehangen. Niet heel netje, maar de rest is BS

Reactie van Stucmaster Stucadoorsbedrijf:

02-02-2021

U bent echt een lafaard!! Deze meneer wil niet begrijpen. Afgelopen zaterdag hebben wij netjes gebeld, en meneer heeft een taxatieproces aanstaande woensdag. Ik heb het hem netjes verteld dat het mij niet uit kwam!! En dat hij naar een andere stucadoor moest zoeken. Maar meneer vondt het blijkbaar niet genoeg zijn en vertelde me dat ik dinsdag moest komen dus 2 febreuari. Vervolgens vandaag zojuist ben ik tijdens het stuccen van de trap gevallen. En met spoed naar de ziekenhuis gegaan. 1van me personeel belde netjes op dat er dingen aan de hand was. Maar deze onprofesionele achterbakse vent vond het nodig om mijn personeel met gekanker uit te schelden en dat onze verhaal niet klopte. Uiteraard heb ik hem net een appje gestuurd. Dat hij met Stucmaster niet mag gaan comuniceren voordat hij weet hoe hij zich moet gaan dragen. Schelden en dit soort gedrag wordt niet getorelleerd door Stucmaster! Uitereraard zal een telefoontje gepleegd worden naar Werkspot intern wat zich gespeeld heeft!!

Gerelateerde vakmannen