Kraan: 2 kranen; Keuken, Toilet; Kranen installeren, Kranen aanscha...

Opdrachtnummer:
3973723
Type klus:
Kraan plaatsen, vervangen of repareren
Soort werkzaamheden:
Kranen installeren, Kranen aanschaffen, Huidige kranen verwijderen
Aantal kranen:
2
Locatie van de kranen:
Keuken, Toilet
Uitvoer datum:
Binnen 2 weken

Aanvullende informatie:

Goedendag,

ik zoek een loodgieter die de volgende werkzaamheden zou kunnen uitvoeren in een nieuwe woning (verhuizing):

- Het maken van een nieuwe koud waterkraan aansluiting in de keukenkast bij de gootsteen in de keuken welke moet worden aangesloten op een Amerikaanse koelkast die ongeveer 5-6 meter verder staat (slang moet achter de vaatwasser door en dan naar buiten langs de muur naar de koelkast lopen). Hiervoor zal ook een nieuwe waterslang nodig zijn welke een Amerikaans formaat qua dikte heeft. De huidige heb ik opgemeten en is ongeveer 6.3mm. Ter Illustratie de huidige installatie kraan+ waterslang in de huidige woning zit bij de foto's. Deze kraan en slang (materiaal) zou geleverd en geinstalleerd moeten worden.

-Ook zou ik graag een bestaande toilet kraan willen verwijderen en de plaatsing van een nieuwe Grohe toilet kraan met sensor (https://www.grohe.nl/nl_nl/euroeco-cosmopolitan-e-infrarood-elektronische-wastafelkraan-zonder-menging-36271000.html) welke ook een foto van is bijgevoegd. Deze kraan mag ook onderdeel van de offerte zijn of kan ik eventueel zelf ook aanschaffen bij de lokale Hornbach.

- Als laatste is een douchekop in de badkamer die in bad zit een beetje raar aan het doen, als je deze aan zet hij lekt erg aan de onderkant waardoor er weinig water uit de bovenkant komt. Hiervoor zoek ik advies of reparatie ervan.

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Handelsonderneming R. Heesbeen

Bekijk profiel

Review van Anoniem

04-02-2021

Aardige man, heeft vlot gehandeld en vakkundig alles afgemaakt