Sanitair plaatsen of vervangen: Toilet; Sanitair plaatsen

Opdrachtnummer:
3970586
Type klus:
Sanitair plaatsen of vervangen
Type klus:
Sanitair plaatsen
Soort sanitair:
Toilet
Waterleiding aanpassen:
Nee
Verplaatsen afvoer:
Nee
Vloerverwarming aanwezig:
Ja
Soort toilet:
Hangend
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

In onze badkamer moet een toilet lekkage vrij opgehangen worden. Alles is voorbereid en het zou een kwestie moeten zijn van afmonteren, maar we krijgen het helaas niet voor elkaar om het toilet lekvrij op te hangen (zit in de aanvoerbuis). Vermoedelijk weten wij de buis niet op de juiste lengte af te zagen of wellicht is het rubber niet goed. We weten het simpelweg niet meer.

- Betreft een Villeroy & Boch Subway 2.0 hangend toilet diepspoel directflush
- Het toilet was wat laag gemonteerd waardoor er een verhogingsset op is gemonteerd (plieger). Als het echt niet anders kan staan we er voor open het toilet toch zonder de verhogingsset te installeren
- Eerst bleek het toilet zelf lek te zijn, maar ook met een nieuwe pot blijft het lekken.
- De lekkage zit bij de aanvoer. Dit hebben we zelf al meermaals geprobeerd op te lossen (verschillende lengtes van de aanvoerbuis geprobeerd), maar we zijn 2 buizen verder en het blijft helaas lekken.
- Als u de klus bij ons kunt klaren stel ik voor dat u meteen een nieuwe aanvoerbuis gebruikt (geschikt voor verhogingsset a ~2,5 cm).

Wie is onze redder in nood? Datum in overleg, liefst z.s.m.

De klus is uitgevoerd door P. Baars Consultancy

Bekijk profiel

Review van Anoniem

08-02-2021

Kort maar krachtig: houdt zich aan zijn woord en heeft ons probleem snel gefixt. Bovendien heeft hij het principe 'no cure, no pay'. Zou hem aan iedereen aanbevelen

Vergelijkbare opdrachten