Tegels zetten: 2 m2; Vloer; Woonkamer

Opdrachtnummer:
3970503
Type klus:
Wand- of vloertegels zetten
Soort werkzaamheden:
Tegels zetten
Te tegelen oppervlakten:
Vloer
Kamers:
Woonkamer
Geschatte te betegelen m²:
2
Afmeting van de nieuwe tegels:
Gemiddeld
Materiaal van de ondergrond:
Beton
Uitvoer datum:
Binnen een maand
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

In mijn woonkamer met open keuken heb ik op de vloer Noorse leistenen (woonkamer) en hardgebakken vloerstenen van 20*20 cm2 (keuken) liggen.
Tussen de woonkamer en de keuken stond tot vorig weekend een halfsteens bakstenen muur die is afgebroken. Daardoor is er nu niet meer een mooie aansluiting tussen de woonkamervloer en de keukenvloer

Bijgaande foto geeft een beeld van de situatie.
Er is een onbetegelde strook Noorse lei van ca. 35 cm breed en ca. 3,5 m lang, waar op maat gesneden delen Noorse leistenen moeten komen te liggen die ik reeds heb aangeschaft.

De reeds aanwezige leistenen vloer is 45 jaar geleden in cement gelegd. Die nieuwe delen leisteen moeten ook worden gelegd in een cementvloer bovenop de betonnen constructievloer. De dikte van de gehele laag (leisteen plus cement) is ca. 5 cm. Er is geen vloerverwarming aanwezig.

Het betegelen van de woonkamervloer met die Noorse lei is deskundig werk. Om een mooi resultaat te krijgen is het belangrijk dat de tegels worden geplaatst door een vakman, wat ik zelf niet ben. Ik wil een offerte voor de werkzaamheden.

Het betegelen moet plaatsvinden ergens in de periode vanaf 8 februari tot 15 maart a.s.
Het leggen van die strook leistenen is een klus die geen hele dag zal duren; een deskundige kan die klus volgens mij in een paar uren verrichten. Wat mij betreft kan deze klus desgewenst dan ook worden uitgevoerd in de namiddag/vroege avond of op een zaterdagochtend.

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door Blok C.H.

Bekijk profiel

Review van Michel Bovy

08-02-2021

Rene heeft tot mijn volle tevredenheid de diverse tegels gelegd. Hij werkt rustig en professioneel naar het resultaat toe. Hij komt zijn afspraken na: in tijd en budget.

Gerelateerde vakmannen