Dakkapel plaatsen: 1 dakkapel; 450 cm breedte

Opdrachtnummer:
3968732
Type klus:
Dakkapel plaatsen of vervangen
Vergunning aanwezig:
Nee
Aantal:
1
Breedte:
450
Afwerking binnen:
Nee
Afwerking buiten:
Ja
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Situatieschets:

Tussenwoning van 600cm breed (binnenmaat zal ergens rond 570cm liggen). Wij zouden graag een dakkapel (breedte tussen 470-495cm) plaatsen aan de achterzijde van de woning. Dit bestrijkt een deel van de overloop/wasruimte (breedte ~220cm, voor de kijken van binnenuit linkse zijde) en een zolderkamer (breedte ~340cm, rechtse zijde), gescheiden door een muur (breedte ~10cm). De dakhellingshoek is volgens een simpel android-appje rond de 38gr, nokhoogte zolder ~295cm.Wensen zijn:

Graag onderhoudsarme kunststof dakkapel, die wel een hout-uitstraling heeft, met in de overloop/wasruimte een vast raam met ventilatierooster en een draaikiepraam, in de zolderkamer een 1a2 vaste ramen (waarvan tenminste één met ventilatierooster) en 1a2 draaikiepramen. Wij zouden hierbij graag hebben dat de dakkapel relatief naar de gootrand wordt toe geplaatst waardoor de netto binnenruimte het best kan worden benut (daarbij blijft het buitenaanzicht en vensterbankhoogte in de kamer wel van belang, het moet wel fraai gezicht blijven).

De klus is uitgevoerd door Weos Kozijnen-Rolluiken -Zonweringen BV

Bekijk profiel

Review van Maarten van Zeggeren

13-06-2021

Prettige samenwerking, luisteren goed naar wensen, fijne werklui, snelle en vakkundige plaatsing van dakkapel. Aanrader!

Vergelijkbare opdrachten

Gerelateerde vakmannen