Stucen: 1 m2 wand; 15 m2 plafonds

Opdrachtnummer:
3968093
Type klus:
Stucwerk binnen
Te stucen kamers:
Badkamer
Te stucen muren (m²):
1
Te stucen plafonds (m²):
15
Leeftijd van de woning:
Ouder dan 2 jaar
Uitvoer datum:
In overleg
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

Badkamer renovatie is afgerond, nu moet alleen het plafond en een heel klein stukje wand glad en strak gestuct worden. In de foto's alle groene delen.

Een groot gedeelte van het huis wordt ook gerenoveerd[, dat de badkamer zouden we deze opties ook kunnen bespreken. Prio is dat de badkamer eerst wordt afgerond.

Het is belangrijk dat alles goed afgedekt zodat er geen stucwerk op de bestaande installaties komt.

4 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Stucmaster Stucadoorsbedrijf

Bekijk profiel

Review van Alex van Oostrum

12-02-2021

De opdracht geannuleerd omdat ik helaas het vertrouwen verloren ben.

De opdracht stond gepland voor woensdag 3 feb en is vlak ervoor afgezegd ivm planning die niet uitkwam. Daardoor, in overleg, ging de afspraak naar vrijdag 5 februari.

Op vrijdag 5 februari in de ochtend krijg ik het bericht dat de werkbus bus gestolen is. Ik begrijp dat dit vervelende situatie is en dat er onvermogen in het spel is. De afspraak wordt een week verplaatst naar vandaag 12 feb.

Begin van deze week nog contact gehad of vrijdag zal gaan lukken en alles lijkt ok en de afspraak blijft staan op vrijdag 12 feb.

In eerste instantie is gecommuniceerd dat de klus tussen 09:00 en 09:30 zal zijn. In de ochtend een appje dat het een uur later wordt.

Vlak daarna word ik gebeld dat ze het vetrouwen in de huidige auto / bus niet goed is en/of de afspraak weer verplaatst kan worden.

Op basis van deze ervaringen het vertrouwen helaas verloren en geannuleerd.

Reactie van Stucmaster Stucadoorsbedrijf:

12-02-2021

Hoi Alex, vetrouwen geven wij zeker. Het is alleen maar de vraag hoe jij dat ziet en ervaart. Wij waren zojuist onderweg. Wij willen alle klanten van dienst zijn. Zelfs voor jou de klus korgen geanuleerd. Ik heb het je vriendelijk gevraagd. En toch heb jij een slechte revieuw hierop werkspot gedeeld. Hierbij doe ik nog een acreenshot van onze app derbij😉 comuniceren en vaardigheden tip en top, niet ge klagen!

1 bijlage

Gerelateerde vakmannen