Radiatioren plaatsen of vervangen: 1 radiator; Nieuwe radiatoren pl...

Opdrachtnummer:
3966577
Type klus:
Radiator (ver)plaatsen of vervangen
Type klus:
Nieuwe radiatoren plaatsen
Type radiatoren:
ventielradiator met onderaansluiting
Aansluitingen aanwezig:
Gedeeltelijk klaar
Aantal radiatoren:
1
Uitvoer datum:
Binnen 2 weken

Aanvullende informatie:

Goedendag,

Wij willen graag een nieuwe ventielradiator (Thermrad Super-8 Compact 21S 180x60cm) laten aansluiten door een vakbekwaam loodgieter.

De radiator is geplaatst op zolder aan het knieschot onder een dakkapel. Het betreft een nieuwbouwwoning uit 2014. Vanaf de bouw is er al voorzien in een aansluitpunt (zie foto). Deze aansluiting moet worden doorgevoerd door het knieschot (nette afwerking incl. rozet), om vervolgens d.m.v. een onderaansluiting gekoppeld te worden aan de radiator. De radiator (incl. versteviging knieschot) is reeds gemonteerd. Verder zijn er ook koppelingen, onderblok en thermosstaat knop meegeleverd (zie foto).

De ruimte achter het knieschot wordt gebruikt als berging, dus we zouden de nieuwe leidingen graag zoveel als mogelijk onder tegen het knieschot willen houden.

Voor deze klus ben ik beschikbaar om mee te helpen met hand en span-/diensten. Verder wordt er gezorgd dat het knieschot leeg is en er voldoende werkruimte is. Voor de huidige situatie zie foto's.

Wij zouden graag z.s.m. in contact komen met een installateur en een offerte ontvangen.

Vriendelijke groet,
Bas

6 bijlagen

De klus is uitgevoerd door N.N. Mitkov

Bekijk profiel

Review van Bas Fransen

06-02-2021

Dhr Mitkov reageert direct wanneer je contact met hem opneemt. Hij was ook direct de volgende dag al beschikbaar om de klus uit te voeren. De klus is vakkundig en snel uitgevoerd tegen een gunstig tarief! Ik raad hem zeker aan voor loodgieter werkzaamheden.

Gerelateerde vakmannen