Netwerk kabel: Installeren; Computer

Opdrachtnummer:
3966167
Type klus:
Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren
Type klus:
Installeren
Type apparaat:
Computer
Uitvoer datum:
Binnen een maand

Aanvullende informatie:

Er loopt al een Ethernet kabel naar bovenverdieping voor Netwerk Access Point. Deze kabel moet netter weggewerkt worden en aangesloten worden op een switch.

Vanuit die switch moet er bedraad Internet naar het access point, maar ook naar 3 kamers op de bovenverdieping en naar 1 kamer op de benedenverdieping worden aangelegd (aansluitpunt maken op kamer + kabels aanleggen).

Totale afstand is ongeveer 4 x 10-15 m (benadering) voor nieuw aan te legen kabels, moet door 4 muren/deuren heen. Kabels moeten weggewerkt worden middels afgedichte, nette kabelgoot (geen freeswerk nodig).

Kabels, kabelgoot en aansluitpunten kunnen we afspreken wie dat verzorgt. Ik kan die alvast kopen / klaarleggen. Gereedschap voor bevestiging wil ik graag dat de vakman verzorgt. Switch koop ik zelf.

De klus is uitgevoerd door Incotel Services

Bekijk profiel

Review van Wendell Kuling

30-01-2021

Wauw! Yusuf heeft bij ons in huis ethernet kabels geinstalleerd, 5 aansluitpunten. Tijdens ons eerste telefonisch contact zei hij "ik wil het zo achterlaten zoals ik het bij mij thuis zou willen hebben". En dat heeft hij absoluut waargemaakt!
> Nam snel contact op na aanvraag en liet ons per app weten dat hij er over een uur zou zijn
> Hield zich strak aan Corona voorschriften (mondkapje, afstand), dat hoef je niet eens te vragen
> Denkt goed mee over de oplossing voor het probleem en komt met creatieve oplossingen
> Alle kabels zijn vakkundig weggewerkt en aangelegd. Begrijpt switches en APs.
> Hij is pas tevreden als de maximale snelheid (500 Mbps in ons geval) in speedtest behaald wordt. Op ieder aansluitpunt.
> Wij hebben een vaste prijs per aansluitpunt afgesproken en daar houdt hij zich ook aan, ook als het meer tijd kost dan verwacht (er kwam een boor vast te zitten bij ons, daardoor moest hij 2x komen).

Hij is naast vakkundig ook heel vriendelijk. Ik beveel hem van harte aan!

Gerelateerde vakmannen