Dakrenovatie: 60 m2; Lekkage verhelpen; Puntdak

Opdrachtnummer:
3962855
Type klus:
Dakrenovatie of -vervanging
Soort klus:
Dak lekkage
Oppervlakte van het dak in m²:
60
Vorm van het dak:
Puntdak
Aantal verdiepingen:
2
Materiaal dak:
Dakpannen (cement of klei)
Aanvullende diensten:
Schoorsteenmantel plaatsen, Lood en bovenzijde schoorsteen herstellen
Uitvoer datum:
Met spoed
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

De schoorsteen is te benaderen via een plat dak aan de achterzijde van de woning. Dit betreft een uitbouw van de begane grond.
Het lood in de schoorsteen zal rondom vervangen moeten worden en hoger ingemetseld. Daarnaast is het cement aan de bovenzijde ingescheurd en zal vervangen moeten worden of hersteld met ander materiaal. Voegen van de schoorsteen zijn nog in prima staat. Mogelijk nog wat omliggende pannen goed leggen/bevestigen.

3 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Pijnenburg-Daktechniek

Bekijk profiel

Review van Ruurd Witteveen

27-05-2021

Prettig contact gehad met meneer Pijnenburg in verband met werkzaamheden voor het oplossen van een lekkage aan ons dak. Hij is eerlijk in mogelijkheden die er zijn en transparant in het kostenplaatje. Er moesten 2 schoorstenen opnieuw van lood worden voorzien, nokvorsten worden vervangen en opnieuw aangesmeerd.

In verband met slecht weer was het lastig plannen maar hij bleef in contact. De lekkage is grotendeels verholpen. De verwachting is dat wanneer het tweede bezoek is geweest deze helemaal verholpen is. Hierbij heeft hij goede adviezen gegeven en is met goedkope en efficiënte oplossingen gekomen.

Hij geeft aan welke problemen hij nog meer op het dak ziet zonder een dure oplossing op te dringen. Hij geeft een aantal opties en stemt af wat hij zou kunnen doen en wat wij zelf kunnen doen. Dit heb ik als erg prettig ervaren en beveel Pijenburg dan ook van harte aan. Al met al betrouwbaar en goed werk tegen een prima prijs. Ik zet de koffie klaar voor het volgende bezoek!

Gerelateerde vakmannen