Lekkage: Lekkende apparatuur (bijv. wasmachine, vaatwasser)

Opdrachtnummer:
3959177
Type klus:
Lekkage verhelpen
Locatie van de lekkage:
Badkamer of toilet
Oorzaak van de lekkage:
Lekkende apparatuur (bijv. wasmachine, vaatwasser)
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

In het toilet lekt het kraantje wat water in het reservoir laat lopen en daarnaast loopt het water in de wc door doordat het afsluitrubber moet worden vervangen, probleem is dat de schroef om erbij te komen verroest is.

Andere toilet in de badkamer moet goed vastgezet worden, ook de toiletbril die alleen maar te bedienen is van binnen uit de toiletpot moet goed vastgezet worden

De klus is uitgevoerd door Schilder-en klusbedrijf M. Franke

Bekijk profiel

Review van Kalinka Walison

26-02-2021

Ik vindt het spijtig om te melden, maar ik heb een hele slechte ervaring met dit klusbedrijf. Allereerst zou de afspraak plaatsvinden in de ochtend om een uur of 11. Uiteindelijk was hij er rond 4 uur. Er zouden 2 toiletten gemaakt moeten worden. Boven de wcbril vastzetten en de pot kitten, hier hebben we nu lekkage, water loopt uit de achterkant. Beneden lekt het kraantje, en liep het water weg. Hij zou hier alles voor bestellen en we hadden een afspraak maar vervolgens moest ik zelf vragen of hij nog kwam. Kwam met een verhaal dat het niet geleverd was en zoek was. Diverse momenten geprobeerd contact op te nemen, nu ruim een maand later nog steeds niet opgelost.
Krijg nu net een bericht dat het hem nog niet gaat lukken

Vergelijkbare opdrachten