Groepenkast installeren of vervangen: Voorbereiding voor airconditi...

Opdrachtnummer:
3954896
Type klus:
Groepenkast installeren of uitbreiden
Type klus:
Voorbereiding voor airconditioning
Huidig aantal groepen:
8
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Groepenkast is goed bereikbaar in de meterkast en biedt (volgens mij) nog voldoende ruimte voor de benodigde groep(en). De vragen/werkzaamheden die ik graag wil adresseren zijn:
- Ik wil een aanvraag doen voor een 3x25A aansluiting omdat ik vermoed dat onze huidige 1x40A aansluiting niet voldoende vermogen kan leveren voor de airco units die ik wil ophangen (3 x 12.000 BTU, ± 2300W piekvermogen). Ook willen we voorbereid zijn voor het gebruik van een inductiekookplaat. De vraag is hoe de groepen in te delen in deze gewenste situatie
- De buitenunits van de airco (3 stuks ivm monosplit opstelling) moeten per stuk van stroom voorzien worden. Indien dit over meerdere fasen moet worden verdeeld moet er een oplossing worden bedacht voor de stroomleidingen
- De groepen zijn redelijk verspreid over de groepenkast. Mogelijk moet dit worden herverdeeld om ruimte te maken voor de nieuwe groep (met mogelijk een apart aardlekautomaat).

3 bijlagen

De klus is uitgevoerd door etc-Solutions

Bekijk profiel

Review van Joris Scheppers

17-02-2021

Ik heb met Marc uitstekend kunnen communiceren over de opdracht. Zijn aanbod was aantrekkelijk en de uitvoering was zeer vakkundig. Ook naderhand was hij bereikbaar voor vervolgvragen.

Gerelateerde vakmannen