Binnenschilderwerk: 7 deuren; 7 raamkozijnen

Opdrachtnummer:
3918921
Type klus:
Binnenschilderwerk
Objecten / oppervlakten:
Deuren, Kozijnen
Ruimtes:
7 binnendeuren plus kozijnen
Te schilderen muren (m²):
0
Aantal m² plafond:
0
Aantal deuren:
7
Aantal kozijnen:
7
Aantal trappen:
0
Conditie van het oppervlak:
Goede staat zonder beschadigingen
Kleur van de nieuwe verf:
Dezelfde of soortgelijke kleur
Het pand is:
Ouder dan 2 jaar
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

We zijn thuis aan het verbouwen. We hebben 7 nieuwe deuren gekocht die al een grondlaag hebben (wit) maar afgelakt moeten worden met RAL9003. De kozijn zijn ouder en van metaal of staalachtig materiaal (met een paar kleine gebruikssporen). Deze waren denken we in RAL9010 en moeten ook in RAL9003 geverfd worden. Fotos zal ik vrijdag toevoegen.

De klus is uitgevoerd door Dienstverlening Het Gooi

Bekijk profiel

Review van Marjon

03-01-2021

Mijn review in een zin: echt een aanrader als je een uitstekende schilder zoekt voor een eerlijke prijs en die makkelijk is in de omgang.

Wij hebben 6 deuren, 7 deurframes en wat traptreden laten verven. Initieel was de opdracht net anders maar door vertraging in de levering wijzigde ons plan. Wat geen probleem was voor deze schilder.

Het proces met hem liep soepel. We hebben de verfkleur samen afgesteld en hij heeft de benodigde materialen meegenomen. Verdere communicatie liep ook soepel.

Tijdens het werken viel me al op dat hij goed op de details let en netjes werkt. Wij zijn echt super tevreden over het eindresultaat. Bij een volgende verf klus benader ik deze schilder sowieso weer!

Gerelateerde vakmannen