Huisrenovatie: Keuken, Slaapkamer(s)

Opdrachtnummer:
3904949
Type klus:
Renovatie huis
Kamers:
Keuken, Slaapkamer(s), Een kast
Type klus:
Sloopwerk, Licht en elektra, Leidingwerk, Muur met deur plaatsen
Soort woning:
Appartement
Aantal verdiepingen:
1
Leeftijd woning:
10-50 jaar
Eigenaar van het pand:
Ja
Uitvoer datum:
Binnen een paar maanden

Aanvullende informatie:

Bij voorkeur in de week van 4 januari 2021 beginnen.

Mijn idee is om van de keuken een slaapkamer te maken en de keuken dan een meter of 2,5 op te schuiven richting de woonkamer. De keuken koop ik nieuw. Verder wil ik de grote kast opsplitsen in twee kasten die naar de andere kant toe opengaan (kledingkast richting slaapkamer & wasmachinekast richting gang).

Eerste foto's zijn de keuken. Laatste drie zijn de kast zoals-ie nu is.

Op de plek waar nu de wasmachinekraan zit, moet de kledingkast komen.

CV wil ik mee verplaatsen zodat die ook in de nieuwe keuken komt. En de afzuigkap in de nieuwe keuken zou ik graag aansluiten op het afzuiggat dat nu rechts van de keuken zit.

En dan koven rondom de afzuig- en radiatorbuizen boven en een kleine koof onderin rondom de afvoer.

En in de muur tussen slaap- en woonkamer een of twee ramen (boven en naast de deur).

10 bijlagen

De klus is uitgevoerd door EdPo Installatietechniek

Bekijk profiel

Review van Kasper van Laarhoven

26-08-2021

+: Eden (EdPo, nu DiMariz) was snel beschikbaar, communiceerde voor aanvang scherp, sterk met leidingen/elektriciteit, flexibel bij nieuwe ideeën
-: Maakte keuzes zonder overleg, zocht bij fouten schuld buiten zichzelf. Advies 1: Overleg/kijk dagelijks mee. Of spreek af: bij twijfel altijd bellen. 2. Leg álles in detail vast. Anderen wezen hier al op, maar mijn extra aandacht bleek onvoldoende. Vb.: verbouwing muurkast legde een leiding bloot. Die zou onder de kastbodem/in de muur weggewerkt, afhankelijk van hoe-ie uit de vloer stak. Uiteindelijk weggewerkt i/d grond, voor 300€ extra, want: ‘t stond niet i/d offerte. (Wél stond er kastverbouwing, maar niet dat ene aspect. Dit betekende dat als ik niet extra betaalde, er een dikke leiding uit de vloer stak. Namelijk: ook voor de besproken opties (onder plank/in muur) wilde hij 300€ extra.)

-> Blij met resultaat, maar ‘t was soms vermoeiend/onprettig. Wel: punten gaandeweg ook besproken en ondanks conflictmomenten nooit écht vervelend.

1 bijlage

Gerelateerde vakmannen