Toilet renovatie: 2 m2; Hangend

Opdrachtnummer:
3904201
Type klus:
Toilet renovatie
Type klus:
Nieuwe toiletpot plaatsen, Nieuwe wastafel en kraan plaatsen, Nieuwe tegels zetten, Aanschaf toiletpot, Aanschaf wastafel en kraan, Aanschaf tegels, Radiatorknop vervangen
Soort toilet:
Hangend
Leidingwerk verleggen:
In overleg
Oppervlakte van het toilet in m²:
2
Aanpassingen aan de lichtpunten en schakelaars:
Nee
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

We willen graag een luxe toiletruimte, betegeld tot aan het plafond. De oude tegels etc. kunnen we zelf verwijderen, maar het zou ook fijn zijn om een prijsindicatie te krijgen wat het verwijderen extra zou kosten, zodat we dat kunnen overwegen.
De radiator die er momenteel hangt heeft een kapotte knop, die moet vervangen worden. Graag willen we ook de radiator strak hebben met een behuizing of een volledig nieuwe radiator indien dat beter is.

Ruimte is circa 1,6m2.

Verbouwing mag zo snel als mogelijk plaatsvinden. Hoe sneller, hoe beter.

3 bijlagen

De klus is uitgevoerd door S.V.M. bouw & renovatie

Bekijk profiel

Review van Peter V

28-12-2020

Het toilet is netjes gerenoveerd. We plaatsten woensdag een verzoek op werkspot, waarbij Jose snel reageerde en maandag was zijn collega Pedro al aan de slag! De communicatie was algemeen goed met Pedro, al spreekt hij wel beperkt Nederlands/Engels. Hij heeft hard gewerkt en alles netjes gedaan. De (all-in) prijs is wel ietsjes hoger dan we hadden verwacht, maar zeker waard! Bedankt Jose en Pedro!

2 bijlagen

Reactie van S.V.M. bouw & renovatie:

29-12-2020

Beste Peter,
allereerst wil ik u bedanken voor de recensie, het was ook heel prettig om bij u te werken. Als de klant blij is dan zijn we ook blij. Nog de beste wensen!!
Gr,
Jose

Vergelijkbare opdrachten