Glasvezelbehang verwijderen en vliesbehang ophangen: +/- 8 m2

Opdrachtnummer:
3903638
Type klus:
Behang verwijderen
Aantal kamers:
1
Geschatte aantal m2 muren:
8
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Op 19 of 20 januari 2021 glasvezelbehang met een verflaag verwijderen bij 1 wand (op de foto achter het bed) en op deze achterwand een nieuw regulier vliesbehang ophangen.

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door Plamuvlo

Bekijk profiel

Review van Anoniem

19-01-2021

In december afgesproken in januari 2 avonden te klussen zodat we voor het leggen van de vloer een kamer gedaan konden hebben.
In december enkele keren contact gehad en ook al enkele spullen gekocht op verzoek van hem. Na de eerdere recensies die deze maand verschenen begon ik mij al zorgen te maken en heb tevergeefs meerdere dagen hem geprobeerd te bellen of mailen.
Ik hoop dat de beste man niet iets ergs is overkomen waardoor ineens 0 contact is en ik de zoveelste deze maand ben die door het niet op komen dagen in grote problemen ben gekomen.
Mocht het iets ernstig zijn wat hem is overkomen dan heb ik niets gezegd, maar anders is het een man die helaas niet op afspraken te vertrouwen is.
Heb erg veel spijt van mijn keuze.
Mocht je dit lezen en je hebt zelf ook een afspraak gemaakt met hem? Reken er dan op dat die plots van de aardbodem verdwenen kan zijn.

Gerelateerde vakmannen