Laminaat leggen: 45 m2; Slaapkamer(s), Gang

Opdrachtnummer:
3903254
Type klus:
Laminaat leggen
Kamers:
Slaapkamer(s), Gang
Oppervlakte van de vloer (m²):
45
Huidige vloer verwijderen:
Dorpels
Ondervloer nodig:
In overleg
Plinten:
Ja - plakplinten
Uitvoer datum:
Met spoed
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

Voor een appartement in Groningen zoeken. Zoek een vakman/vrouw om laminaat te leggen. Jaren 60 flat, dorpels tussen slaapkamers slopen en dan een doorgaamde laminaatvloer over alle 5 kamers te leggen.

4 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Kistemaker Bouw & Beheer

Bekijk profiel

Review van Anoniem

06-03-2021

Jonathan was zeer snel aanwezig en begon voortvarend aan de klus. Na kort overleg over de afwerking, waarbij hij adviseerde te wachten met het leggen van de plinten ivm het nog eventuele 'werken' van de vloer, spraken we af dat hij de komende 2 dagen eerst de laminaatvloer zelf zou leggen, waarna hij twee weken later, voor het einde van het jaar, de plinten zou leggen.

Op donderdag en vrijdag werkte hij aan de klus, op vrijdagmiddag bleek echter dat het niet af ging worden. Voor een paar lastige stroken zou hij nog terugkomen om dan ook de plinten te doen.

Toen we na 2 weken contact opnamen met Jonathan voor het maken van de tweede afspraak, werd dit om verschillende redenen steeds uitgesteld en uiteindelijk reageerde hij helemaal niet. Opvallend was wel dat Jonathan wel foto's van onze (onvoltooide) vloer aan zijn portfolio had toegevoegd.

Overall liep het dus minder, de kwaliteit viel niks op aan te merken maar om afspraken mee te maken is hij helaas onbetrouwbaar gebleken.

Gerelateerde vakmannen