Meubels monteren: een kast

Opdrachtnummer:
3898116
Type klus:
Meubel(s) monteren
Meubilair:
Kasten
Meubels:
1
Uitvoer datum:
Met spoed

Aanvullende informatie:

Ik zoek een specialist voor het monteren van een kasten. Parkeren is gratis, dus zijn geen reiskosten. Graag totale prijs - niet per uur, laten me weten en als de prijs bij mij past, neem ik contact met je op. Horen graag van u.

De klus is uitgevoerd door Thijsebaard Sloopwerken

Bekijk profiel

Review van R Sabdenova

20-12-2020

(Omdat ik de datum van afspraak naar een ander tijdstip moet veranderen, kan de klusman niet further te komen, maar goed, will op zoek naar een andere specialist. Werk was nog niet uitgevoerd dus).
Ik zee de reacties. Niet altijd, maar één keer omdat kinderen ziek waren. Mijn family veiligheid is belangrijk voor mij. Ik geef leuke commentaren voor het goede werk van mensen hier op werkspot. Jammer dat klus niet uitgevoerd door je maar ik moet ster selecteerd here in edere geval, daarom veranderd voor een steer. Hoop dat je hard werkt bent zoals je zegt, en dat je in de toekomst steeds meer leuke reacties van je klanten wil krijgen. Jij ook beste wensen!

Reactie van Thijsebaard Sloopwerken:

10-01-2021 (Bijgewerkt: 05-02-2021)

Helaas na dat U een aantal keer de afspraak heeft verzet. En ik geen adres gegevens van U hebt ontvangen. Was ik genoodzaakt de klus te annuleren. Ik hoop dat U alsnog een andere vakman heeft kunnen vinden.

Vriendelijke groet, Martijn.

Gerelateerde vakmannen