Groepenkast installeren of vervangen: aparte groep wasmachine+droge...

Opdrachtnummer:
3896345
Type klus:
Groepenkast installeren of uitbreiden
Type klus:
aparte groep wasmachine+droger, oorzaak verhelpen lamp op 2 groepen, eventueel groepenkast vervangen en nog een paar klusjes
Huidig aantal groepen:
9
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

groepenkast begane grond, eventueel bereidt voor werkzaamheden te verrichten en/of te helpen (aanleg leidingen voor andere groep).

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door Atoom elektrotechniek

Bekijk profiel

Review van C.H. Schumacher

08-12-2020

Snelle reactie en uitvoering. Professioneel werk en uitstraling. Nam bij het 1e bezoek een uur de tijd om het probleem en de uitvoering te aanschouwen. Tijdens de werkzaamheden werd er zeer netjes gewerkt en alles conform de huidige wet- en regelgeving uitgevoerd. Iom werd er geen nieuwe groepenkast aangelegd, maar vond er een herschikking van de groepen plaats, waarbij alles zeer vakkundig en overzichtelijk werd aangelegd (was een rommeltje met draden). Atoom elekt. heeft van zijn werk een hobby gemaakt. Hierdoor is hij zeer gedreven en accepteert voor zichzelf geen "afraffelwerk", tijd speelt geen rol. De storing werd uiteindelijk gevonden en eveneens zeer vakkundig gerepareerd. Prettig en beleefd in omgang . De prijs was reeel tov andere aanbieders. Zoeken naar een vakman is lastig, maar voor elektrische klussen heb ik er één gevonden. In mijn telefoon staat die onder mijn favoriete!!!.

Gerelateerde vakmannen