Badkamer: Vervangen sanitair

Opdrachtnummer:
3896069
Type klus:
Badkamer plaatsen of renoveren
Soort klus:
Vervangen sanitair
Wat te installeren, verplaatsen of vernieuwen:
Douche, Toilet
Slopen huidige meubels / sanitair:
In overleg
Eigenaar van het pand:
Ja
Uitvoer datum:
Met spoed
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

Waar het om gaat:
De badkamer van mijn ouders moet geupdate worden zodat deze veilig is. Momenteel is deze niet veilig omdat er sprake is van een douche bak met een hoge instap.
We zouden dus graag een douche willen plaatsen zonder instap, en met de nodige veiligheidshulpmiddelen (1) douchestoel (2) handvat en uiteraard een goede slimvrije ondergrond.
Deze douche kan op de plek van het huidige bad geplaatst worden.
Wat dient er onderzocht te worden:
1. Kan de douche op de plaats van het bad. Er is wat onzekerheid betreffende de hoogte. Dus graag een check of de douche hier geplaatst kan worden.

Indien de douche komt op de plek van het bad zal de deur naar de wc niet meer goed bereikbaar zijn met een rollator. Dus zou de deur verplaatst moeten worden. De deur kan dan geplaatst worden op de plek waar nu de douche zit.

Qua betegeling: niet alle betegeling hoeft vervangen te worden. De delen die aangepast worden uiteraard wel, mijn moeder vermoed dat er nog reserve tegels liggen op zolder.

Daarnaast hebben we nog de wc. Deze moet verhoogd worden en ook voorzien worden beugels. En daarnaast moeten de drempels verwijderd worden.

Er zitten in het huis wel meer drempels en nog meer mogelijke aanpassingen (toegang tot de schuur) maar laten we ons nu eerst even focussen op de badkamer.

De klus is uitgevoerd door Nelis loodgietersbedrijf

Bekijk profiel

Review van Annechien Verkuyl

12-01-2021

Nav werkspot heeft Hans met mij direct contact gezocht. Het ging om een verbouwing van de badkamer van mijn ouders. Uiteindelijk hebben mijn ouders toch voor een andere partij gekozen.
Maar ik was aangenaam verrast door Nelis. Ik had nog nooit via werkspot gewerkt. En je weet nooit wat je dan aantreft. Hans is zeker te vertrouwen. Helaas heeft hij de klus uiteindelijk niet kunnen doen. Als je in Leidschendam ook klussen zou doen zouden we je zeker vragen voor een badkamer verbouwing in ons eigen huis.

Vergelijkbare opdrachten