Binnenschilderwerk: 1 trap

Opdrachtnummer:
3894983
Type klus:
Binnenschilderwerk
Objecten / oppervlakten:
Trappen, Het keukenblad opnieuw beitsen (ca 8 x 0.4 of 0.3 m.. Zo ook de traptreden (11x -open trap-). Beide zijn van hardhout. Blanke lak dus.
Ruimtes:
Keuken, Trapgang(en)
Te schilderen muren (m²):
0
Aantal m² plafond:
0
Aantal deuren:
0
Aantal kozijnen:
0
Aantal trappen:
1
Conditie van het oppervlak:
Kleine krassen of gaatjes
Kleur van de nieuwe verf:
Dezelfde of soortgelijke kleur
Het pand is:
Ouder dan 2 jaar
Uitvoer datum:
In overleg
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

Keukenbladen worden leeg opgeleverd. Het onderste blad zal licht geschuurd moeten worden. Ook zullen de randen opnieuw gekit moeten worden. De traptreden zijn nog niet beschadigd. Voor beide gevallen: transparante / blanke slijtvaste lak.

4 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Schildersbedrijf J.K. Eijpe

Bekijk profiel

Review van W. M van Keulen

12-01-2021

Ik ben er ingetrapt. Een beunhaas van het slechtste soort. Een klus van anderhalve dag was in minder dan een ochtend klaar. Toen ze wegwaren gingen mijn vrouw en ik eens goedkijken. Het verfwerk aan het teak houten keuken blad zat vol met kleine spikkeltjes. Het was geverfd met Glitsa dat normaliter snel uithard. De volgende dag wilden we het keukenblad weer inruimen. De verf liet gewoon los. Op hete moment dat je een vuiltje weg wilde vegen kwam een vel verf mee. Ook het kitwerk was beneden de maat. Ik voel mij buitengewoon opgelicht en heb een advocatenkantoor in de arm genomen. Ik wil mijn geld terug en ga desnoods ook aangifte doen bij de politie.
De reactie is kletskoek. Binnen een uur na beëindiging van hun klus zag zijn zoon een pukkel op het schilderwerk en krabbelde die eraf en sleurde een velletje mee. Zijn verhaal is dus gezwam: wij hebben 2x 24 uur laten harden en toen kwamen de vellen er met bosjes vanaf. Ik heb contacten met vele andere boze Eijpe-klanten.

Reactie van Schildersbedrijf J.K. Eijpe:

20-03-2021

Na al 27 jaar enkel tevreden klanten is dit even schrikken!!.
al jaren lang werken wij naar tevredenheid. Is de klant niet helemaal tevreden, dan komen wij terug om het in orde te maken. Dit was ook bij u het geval, helaas wilde u hier niets van weten. Met zo'n instelling is het voor ons onmogelijk om een klant tevreden te stellen/houden. Gelukkig hebben wij het toch netjes af kunnen ronden en u een deel restitutie gegeven. tip: wanneer er gewerkt wordt met verf op waterbasis heeft dit wat langer nodig om uit te harden, uiteraard is het dan niet de bedoeling 's avonds met een plamuurmes over het gedane werk te gaan om een vuiltje te verwijderen, wacht hier tenminste mee tot de volgende ochtend en verwijder het vuil of een haartje met een borstel. Het meest handige is wanneer u iets ontdekt wat niet in orde is u niet zelf aan de slag gaat maar ons even een belletje geeft.

Gerelateerde vakmannen