Keuken gereed maken voor plaatsing: Leidingwerk verleggen, Lichtpun...

Opdrachtnummer:
3894662
Type klus:
Keuken gereedmaken voor plaatsing
Soort werkzaamheden:
Leidingwerk verleggen, Lichtpunten en schakelaars verplaatsen, Gasleidingen verplaatsen, Gaten boren, Uitbreiden meterkast
Uitvoer datum:
Binnen een paar maanden

Aanvullende informatie:

Wij zijn op zoek naar vakmensen die ons nieuwe huis kunnen klaarmaken voor plaatsen van een nieuwe keuken. Hiervoor moet het Leidingwerk en de Elektra verlegd worden conform het nieuwe leidingplan. Er is een kruipruimte aanwezig en deze is toegankelijk.

Planning:
Nadat wij 11 januari de sleutel krijgen zullen wij eerst zelf de oude keuken verwijderen. Dat betekent dat de werkzaamheden in en rondom de week van 18 januari uitgevoerd dienen te worden, met als deadline 24 januari i.v.m. stucen.

Omschrijving werkzaamheden:
- Verleggen waterleiding en afvoer
- Verplaatsen/bijplaatsen stopcontacten
- Gat boren buitgenmuur voor afvoer afzuigkap (160mm gat voor 150mm buis)
- Uitbreiden meterkast t.b.v. nieuwe apparatuur
- Verplaatsen radiator, eventueel infrezen verwarmingsbuizen

Eventuele extra werkzaamheden huis
- Verplaatsen en infrezen lichtpunt plafond woonkamer
- Internet kabel doortrekken naar 1e verdieping en zolder
- Aarden van stopcontacten

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door Klussenbedrijf Myn Domein

Bekijk profiel

Review van Ravian Ineveld

30-01-2021

Ik ben zeer tevreden over Klussenbedrijf Myn Domein en zal hem ook zeker aan iedereen aanbevelen. Het was heel duidelijk dat Willem veel ervaring heeft, en hij kon dan ook goed advies geven. Wij waren op zoek naar een iemand die de gehele keuken klaar voor plaatsing kon maken, zodat wij niet meerdere partijen hoefden in te huren. Willem heeft dit perfect en met veel expertise uitgevoerd. Hij overlegt goed wat hij doet, en geeft nuttige tips wanneer de plannen voor verbeteringen vatbaar zijn.

Hij is niet te beroerd om in overleg een extra stap voor je te zetten wanneer nodig. Bij ons heeft hij een muurtje vakkundig weg gehaald, en ook de laminaat vloer perfect bijgesneden. Ook heeft hij meteen zonder tegenwoord een extra stopcontact toegevoegd, toen wij daarom vroegen, ook al was hij daar eigenlijk al mee klaar.

Al met al een zeer prettige ervaring, en we zouden hem zeker nog een keer inhuren.
Bedankt Willem!

Gerelateerde vakmannen