Sanitair plaatsen of vervangen: Bad; Sanitair plaatsen

Opdrachtnummer:
3893641
Type klus:
Sanitair plaatsen of vervangen
Type klus:
Sanitair plaatsen
Soort sanitair:
Bad
Waterleiding aanpassen:
Ja
Verplaatsen afvoer:
Ja
Vloerverwarming aanwezig:
Ja
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Deze klus stond al eerder uit. Het betreft een showroommodel zonder waterpomp en leidingen. Deze zijn los besteld bij de verkopende partij. Bij aanvang van de klus gaf de aannemer aan dat de loodgieter het niet zag zitten om een losse pomp en leidingen te installeren en dat daarvoor iemand anders gevonden moest worden. Bij voorkeur gebeurt alles door 1 partij. Dus opnieuw de volgende klus:
Werkzaamheden bestaan uit:
- plaatsen whirlpool en maken ombouw hiervoor;
- installeren waterpomp en leidingen;
- aansluiten op de rioolafvoer; nu in gebruik als afvoer voor de wasmachine, er moet dus mogelijk in (betonnen) geboord worden;
- plaatsen van kraan voor bad;
- aanleggen leiding voor warm water, is nu in de ruimte alleen een wasmachinekraan;
- tegelen bad en muren (natuurstenen tegels van 10 X 10 al aanwezig)

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Klussenbedrijf Myn Domein

Bekijk profiel

Review van Jannelies Van Berkel

25-01-2021

Willem is een erg aardige man. Maar wat levert hij abominabel werk.
Ik ben allereerst de hele zaterdag en zondag bezig geweest om de rotzooi op te ruimen. Verfsporen lopen tot waar buiten de auto stond op mijn net getegelde oprit.
Tot 3x toe heeft hij opnieuw getegeld. De eerste keer was het of de tegels door een dronken aap waren aangebracht, maar ook na de 2e en 3e keer is het niet om aan te zien.
Om het bad is een dunne plaat geplaatst waardoor de badrand er ver bovenuit hangt. Daaronder is provisorisch gekit. De badkraan rust op het bad waardoor de kit daar in een hoopje eindigt. Het bad staat niet waterpas. Er zijn spotjes geplaatst waarvoor de openingen in het plafond te wijd zijn uitgezaagd. De oude plekken zouden onzichtbaar weggewerkt worden maar zijn zichtbaar gevuld. Er is een ventilator geplaatst die het niet doet. De wastafel is niet gekit. De pomp lekt. Maar tot slot is Willem er de laatste dag "vandoor gegaan" zodat we niets meer konden bespreken.

20 bijlagen

Gerelateerde vakmannen