Meubels maken: 1 meubel; Kledingkast

Opdrachtnummer:
3891892
Type klus:
Meubel(s) maken
Soort meubels:
Kledingkast
Aantal meubels:
1
Ontwerptekeningen aanwezig:
Grove versie ontwerp is aanwezig, tekening op schaal nog niet
Soort hout:
mdf, multiplex, zoiets
Soort afwerking:
In overleg
Uitvoer datum:
Binnen een paar maanden

Aanvullende informatie:

Wij zijn op zoek naar een maatwerkkast naast en onder onze dakkapel op zolder. Omdat we hier gaan slapen zal dit onze kledingkast worden. Ik heb in de bijlage twee foto's toegevoegd van de situatie en twee foto's van hoe we het voor ons zien. We willen de kast graag tegen de hoge blauwe muur en doorlopend onder het schuine deel en onder de dakkapel.

Maten:
Onder dakkapel: 277 cm breed, 64 cm hoog, 120 cm diep (op de vloer, maar loopt dus schuin)
Tegen hoge muur: 250 cm breed (moeten we nog definitief bepalen), diepte onder schuin deel 56 cm.

Het soort kast dat we bedoelen heb ik ook in de bijlage toegevoegd. Let wel, dit is niet onze stijl, en de indeling zouden we wellicht anders doen. Maar dit geeft wel alvast een idee van het type kast dat we bedoelen. Het kastdeel tegen de muur willen we graag met deuren, het kastdeel onder het raam willen we mogelijk graag met twee lades boven elkaar. Maar hierover kunnen we het nog hebben als we definitieve afspraken maken. We hoeven geen fancy dingen in de kast zoals bv verlichting.

Qua stijl zouden we het graag strak en glad willen. Dus gladde deuren, rechte belijning etc. De kast tegen de blauw wand willen we graag in dezelfde blauwe kleur. Het kastdeel onder de dakkapel wordt dan wit. Graag overleg over de kosten van het schilderen, want dat zouden we eventueel ook zelf kunnen doen.

We willen de kast graag uiterlijk gebouwd hebben in februari of begin maart 2021, eerder mag natuurlijk ook!

5 bijlagen

De klus is uitgevoerd door 3D-Haus

Bekijk profiel

Review van Anoniem

03-05-2021

De jongens van 3D-Haus hebben bij ons een maatwerk kledingkast gebouwd op zolder. De kast loopt naast en onder de dakkapel op zolder onder schuine wanden. Het plaatsen duurde iets langer dan verwacht, maar dat kwam omdat het hele huis (jaren ‘30) scheef bleek te zijn. Zonder problemen zijn ze meerdere keren teruggekomen tot de kast perfect was.

Communicatie verliep allemaal soepel en alle afspraken werden netjes nagekomen. Ook de prijs/kwaliteitverhouding is heel netjes. Enige mini aandachtspuntje was de verf, door wat last minute bijwerking is dat net niet helemaal strak. Maar dat is echt een heel klein detail.

We zijn super tevreden over de kwaliteit die is geleverd en de werkwijze/communicatie van 3D-Haus.

2 bijlagen

Gerelateerde vakmannen