Ventilatie systeem: Vervangen

Opdrachtnummer:
3891477
Type klus:
Ventilatiesysteem installeren of vervangen
Type of job:
Vervangen
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Wij hebben vochtplekken in de keuken (zie foto) die ontstaan zijn nadat het flink heeft geregend en gewaaid tegen het ventilatierooster van onze afzuigkap.

We zouden dit graag willen laten oplossen, het liefst door een ventilatierooster te plaatsen die een deel van het metselwerk afdekt. Zoals u op de andere foto’s kunt zien, is het ventilatierooster te klein en is de ruimte tussen het metselwerk en het rooster provisorisch gedicht met purschuim. Maar dit purschuim heeft nu alle vocht opgezogen en na een langdurige regenval is dit nu het resultaat :(

We hebben - vermoedelijk - een ventilatierooster nodig met de afmetingen 25x25 cm. Het rooster bevindt zich op 2 hoog, aan de tuinzijde. Het rooster kan bekeken worden vanuit ons keukenraam.

3 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Installatiebedrijf JCB

Bekijk profiel

Review van Elsbeth Emsbroek

19-04-2021

voor zover we het kunnen beoordelen, hebben ze netjes werk geleverd. Ze hebben zich goed aan de afspraken gehouden, kwamen netjes op tijd en we kregen een duidelijke factuur met daarop de verschillende werkzaamheden uitgesplitst en toegelicht. Het ventilatierooster is goed dichtgekit. Enige verbeterpuntje betreft de communicatie, de mannen waren opeens zomaar weg en ik moest zelf om een terugkoppeling vragen hoe de klus gegaan was.

Vergelijkbare opdrachten

Gerelateerde vakmannen