Huisrenovatie: Badkamer renovatie, stucwerk begane grond tm 1 verdi...

Opdrachtnummer:
3890191
Type klus:
Renovatie huis
Te renoveren ruimtes:
Badkamer renovatie, stucwerk begane grond tm 1 verdieping (muren en plafonds), eventueel plafond woonkamer latexes (wit), vloer leggen begane grond en 1e verdieping (pvc visgraat) en dakraam plaatsen,
Type klus:
Muren of plafonds schilderen, Stucwerk, Vloer leggen, Wand- of vloertegels zetten, Licht en elektra, Leidingwerk
Soort woning:
Rijtjeshuis
Aantal verdiepingen:
3 of meer
Leeftijd woning:
< 10 jaar
Eigenaar van het pand:
Ja
Vergunning aanwezig:
Nee
Uitvoer datum:
Binnen een paar maanden

Aanvullende informatie:

Hallo, ik ben op zoek naar een professioneel bedrijf die mijn huis kan renoveren. Start per februari (week 5) en alles moet 19 februari gereed zijn (week 7). Zie de foto's voor de huidige situatie. In afwachting van jullie antwoord.

5 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Ponto Bouwservice B.V.

Bekijk profiel

Review van Robin Elsbeek

02-04-2021

Heb een hele goede ervaring met Ponto Bouwservice. Zij hebben in februari 2021 ons hele huis gestuct en o.a. badkamer compleet gerenoveerd. Levan communiceert goed, is duidelijk en wat ook erg fijn is dat hij meedenkt. De projectleider Lasha communiceert ook erg goed en is echt een top gozer. Hij gaat met je huis om alsof het zijn eigen huis is. Als er enige onduidelijkheid is of hij heeft een andere optie of een beter idee dan communiceert hij dat direct. Vaak stuurt hij ook filmpjes van voortgang van de betreffende dag. De werklui spreken geen Nederland, maar dat maakt in feite niks uit, want wij communiceerden via Lasha. De werklui zijn fijne gasten die precies weten wat ze doen en zo echt topwerk leveren!! Buiten dat heeft Levan zich ook aan de afgesproken planning gehouden.
Bij een volgende klus/verbouwing zou ik Ponto Bouwservice zonder twijfel zo weer inschakelen!
Een tevreden klant

Gerelateerde vakmannen